schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yakinda arkalarinda yakit traileri ile yarisirlarsa sasirmayin :)[signature][hline]Fcuk The RestLove is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 O ne abi tankerlerle yarışsaydı millet :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok artık daha neler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben bu hale gelebilecegini düşünmüyorum. Önümüzdeki sezon daha küçük hacimli motorlarla yarişilcak zaten oda benzin sarfiyatini azaltacaktir. Fia nin yeni karariyla da bezin giderlerini azaltmak için çalişmalar başladi yakinda bence hiç pite girmeden yariş bitirin arabalar olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 öyle birsey hicbir zaman olmayacak. formula1 = pit stop tüm stratejiler bu noktadadir.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: tAKA, 01 Ağustos 2005 19:34 tarihinde demiş ki: öyle birsey hicbir zaman olmayacak. formula1 = pit stop tüm stratejiler bu noktadadir. olursa bence hic zevki olmaz, f1'e heyecan katan olay o pitstoplarda doktugun terdir. yoksa oturup insanlarin 70 tur donmesini izlemek o kadar da zevkli olmaz bence[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: tAKA, 01 Ağustos 2005 19:34 tarihinde demiş ki: öyle birsey hicbir zaman olmayacak. formula1 = pit stop tüm stratejiler bu noktadadir. +1 versinler araba bende yağ gibi pistte 70 tur atarım (f1 arabarıyla olmaz =)=)=) pit stoplar olmazsa f1 olmaz..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pit stopsuz f-1 mi olur abi yok artık oldu olucak lpg taksınlar[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Greeny, 05 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki: pit stopsuz f-1 mi olur abi yok artık oldu olucak lpg taksınlar o ne ya pit siz f1 mi olur ??ne yapacak o kadar pit ekibi işsiz mi kalsın kardeşim bunlar ??:DŞampanya töreni kime yapılacak o zaman ??nerede kalacak o anki renk curcunası?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sanmıyorum, f1 arabısını nerden bulucaz? hem cins f1 arabasının motoru düşük hızda, tanker çektiği için yanar. sonra uğraş dur :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 replikasini yapariz biz=)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya ben bu FIA ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, yok lastik değiştirmek yok, yok telemetre kalksın, yok lastiklere kanal olsun, kanal sayıları artsın, yok gövde şekilleri değişsin... Başlarda eyvallahtı ama artık işin suyu çıkıyor sanki...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Cafein, 06 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Ya ben bu FIA ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, yok lastik değiştirmek yok, yok telemetre kalksın, yok lastiklere kanal olsun, kanal sayıları artsın, yok gövde şekilleri değişsin... Başlarda eyvallahtı ama artık işin suyu çıkıyor sanki... maaliet ön planda her takım ferrari kadar bütçeli deil bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar