tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 femliyim,cumaya giderim...ders gördüm 2 sene önce femde, tr birincisi arkdaşımdı..ben okulumn kaçıp cumaya giderdim..komunist tiplerle sınıfça kaçıp cumaya gittiğimzi bilirim ben..onlarla beraber de feme giderdik..komik gelio ama dışardaki insana,ama inanç meselesi birader:)iüniversitede hoca var bizim ingilizceci karıya gidelim dio adam..toplu gidilebilir dersten kaçlıp,adam istio böle bi şey zaten.. yani komik olabilir ikiside,biri ibadet diğeri karı abi:)fazla gülüncek bi şey yok..yaşam tarzları saygı duymak lazım.da komiktir doğrudur:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Chiptech, 05 Ağustos 2005 13:38 tarihinde demiş ki: suç değil ama dershanede ders yapmak varken cümbür cemaat cumaya gitmeleri yanlış. ben oraya hristiyan olarak gitsem bana doğru yolu buldurmaya çalışırlar bla bla. beyin yıkıyolar resmen. arkadaşım da o dershanedeydi resmen çocuğu dinci yapmaya çalışıyorlardı. bu suç işte. dersanede ders yokken gidioduk zaten..o saate ders koymuyorlardı..kimsede bi şey diyemezki ne güzel bizim inancımıza saygı duymaları..zorla falan cumaya gidende yoktu,oraya buraya akıolardı..femde her tipten adam avrdır,3 sene okdum orda.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya ben ibadet olayına gülmedim hala anlatamadım ya..neyse..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 *!anladığına inanır* [Bu mesaj tahakiraz tarafından 05 Ağustos 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Greeny, 05 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki: niye ibadet etmeleri suçmu? ehue bu daha komik yani :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neyse abi.. bişi demicem.. Deme zten...GÜLCEĞİNE GİT ATLA Bİ YERDEN.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ATLA BENCE DE !!1111one[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bı filmde falan gorsenız adam nası dınıne balı olur ,mel gıbson tutkuyu cevırınce "helal olsun adama dını ıcın neler yapıo" olur , turkıyede gorunce yobaz olur.... ne dıyım abı ben sıze...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tashmoo...senin yaptığın bu edebiyatı hakan şükür de vaktinde yapmıştı..bak yapma derim...boşuna ezilirsin..o yüzden cevap vermiyorum... HymnofSnuk adlı arkadaşımız okuldan arkadaşım olup okulun bodrum katında açılan mescidin en büyük müdavimlerindendir..o yüzden onun bu topiğe attığı mesajlar sayılmaz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya adamın üstüne amma yüklenmişsiniz dersaneye ders almaya diye gidip oradan cümbür cemaat cumaya gitmek bence de komik neyse..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yanlız müdür mescidi kurdurmuş okula , kendisi camiye gidiyo ne iş ? neyse ya...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 olm zil çalar çalmaz hurraaa koşuyonuz tabi..adam 1 kat inene kadar siz bir anda atlayıp doluşuyosunuz..yer kalmıyor doğal olarak..o adamda ne yapsın camiye gidiyor...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aynı katta pinpon masaları filan var ona koşuyoruz biz. sen müdürle gittiğin için göremiyosun eheh. :B neyse sus be öff. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 olm masatenisi bizden boşalıyor mu ki siz masatenisi oynamaya koşuyonuz..hadi gülüm hadii...tuz buz göt oldun sus... Not:Bu nostaljik lafıda söylettin ya bana helal olsun :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nerden nereye geldi muhabbet doh.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 namaz kılın kıldırın,müslüman adamın en ii meditasyonu,depresif moda sokmakta engel teşkil eder.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
armra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 salı gitsen olmuyo mu bu ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mandoo attığın her mesajda siyaset var bu yüzden sevmem seni ... yaptığın şey çok yanlış dikkat et ona bunada durup dururken laf atıyorsun bir kere o dershanede ders saatleri cuma ile çakışmaz bu yüzden dersten sonra isteyen cumaya gider istiyen bara zorlama yoktur yurtlarında durum nedr bilmiyorum ama dershanelerini 1 sene boyunca gittim ve herhangi bir beyin yıkama olayı ile karşılaşmadım ... dersten sonra hocalar cumaya gitmiş öğrencilerde gitmiş ders arasında gezmişler kimsii cumaya gitmiş kime ne ? zorlama fln yok laflarınızı güçlendirmek için uydurmayın bende sevmem adamları ama durup dururkende laf atmam cuma böcekleri nasıl bir başlıktır ya? ayıp seni daha önce kınamıştım tekrar kınıyorum insanların inançlarına ve irklarina yönelik ayrimcilik yapiyorsun hakaret ediyorsun sana komik gelebilir ama onlara gelmiyor
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya sade bastaki mesajları okudum bende Fem dey dim hocalar falan ibadet ederdi ama zorlama gormedim hatta bizim aramızla hocayla dalga gecen falan da vardi gulup geciyordu hoca. bide o saatte ders olmaz o dershanede bostur.. ibade icin ayrılmıstır bence sakıncasi yok , traji komik bi durum da yok , her muslumanın yapmasi gereken bi vazife namaz kılmak ama kimse zorunlu degil. mesela bende kılmıyorum ama kılmak isterdim boyle bi komikligi var esas.[signature][hline]´´dUAlİSt´´
Öne çıkan mesajlar