heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sen Bilmiyorumusun Fem dershanesini böle oldugunu o zaman gitmiyceksin. Sen fareler arasında yemek pişirilen yere Bile bile gidermisin hiç????[signature][hline][b]Liv Tyler
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 chip guldurme[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gitmesem bile sağlık bakanlığının diğer insanlar için orayı mühürlemesini isterim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 neden?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Naa, 05 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: chip guldurme neden gerçekler komikmi ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tamam zgrw bunuda Fem için düşün. Neden eğer Fem dershane adı altında kötü amaçlı kullanılıyosa(size göre) neden kapatılmıyor??[signature][hline][b]Liv Tyler
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 neden kuran kursunu denetleyen müfettiş sürülüyorsa buda ı yüzden[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fem'i neyle sucladıgınızı anlayamadım. Her Saat Dershanede ogretmen var. Turkiye'nin en modern dershanelerinden biridir Kimseye Dini bir zorlama yoktur.. hic bir ogrenciye Gel cumaya gidiyoruz demezler.. Ogrenciler kendi iradeleri ile ibadetlerini yaparlar normal zamanlarda yaptıkları gibi. Yanlış hatirlamıyorsam Ders bitiş saatimiz 12:40 ' yada 13:00 gibi birşeydi yani 08:30'dan 16:30'a kadar hic bir zaman dershanede bulunmadım ve kimseyi o saate kadar dershanede tutamazlar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 onu sadece 1 hükümet yapar ee kaç senedir Fem açık hepsimi devam ettiryo bu işi?[signature][hline][b]Liv Tyler
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Allah' ı heryere taşımayın. Dershane ders içindir, ibadet etmek, ibadet etmeyi öğrenmek için değil.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yıllardır Turkiye'nin en iyi Dershanelerinden biri oldugu icin karalanıyor sadece..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 be lise 3 hayatım boyunca dershaneye o şekilde gittim , bazen etüt olurdu 7 de çıkardık biz dershaneden[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Naa, 05 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Yıllardır Turkiye'nin en iyi Dershanelerinden biri oldugu icin karalanıyor sadece.. mat-fen de yıllardır türkiyenin dershanesi onu neden kimse karalmıyor ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fem'in ole bir saat uygulaması yok malasef..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sen lise 3 teyken hafta sonu gitmiomuydun ,Cuma namazının işi ne o günde ? yada hafta sonu gidiyosan bu saatte Femde öğlen tenefüsü oluyor o saatte gidiyor adam namazına[signature][hline][b]Liv Tyler
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lise 3 da öğrenciler 1 ay kaar bir rapor alılar . Ben o rapor süresince haftanın 7 gününü dershanede geçirmiştim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bide şöyle bir ata sözü vardır : ateş olmayan yerden duman çıkmaz . Bişeyler olmasa kimse tartışmazdı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Ağustos 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zgrw de söylemişti, namaza giderken çocuğun tekine araba çarpsa ne olacak? bu sorumluluğu nasıl kabul edebilir ki dershane...[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o saat sadece haftaici grubu icin.. Oglen saatide uzun bir ogle paydosu var ki bu her dershanede ayni saatlerde mevcut bir uygulama zaten..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Chiptech, 05 Ağustos 2005 14:58 tarihinde demiş ki: zgrw de söylemişti, namaza giderken çocuğun tekine araba çarpsa ne olacak? bu sorumluluğu nasıl kabul edebilir ki dershane... bak zgrw'de solemiş zaten o gittigi zamanlarda Dershane resmi olarak o cocuktan sorumlu degil...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben cumayı hafta içi sanıyodum kusura bakma[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu tartışma sonsuza kadar gider sen kendi düşünceni savunursun ben kendi düşüncemi hayatta bunun ortasını bulamayız. onun hiç gerek yok bu konunun tartışılmasına. boşuna birbirimii kırıyoruz başka bişiler yapıoyoruz neyse ben yazmıorum bişiy daha[signature][hline][b]Liv Tyler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 of at gözlüğüyle bakıyorsunuz .. bu sene 2 sınav sistemi kimler için yapıldı ? düşünün . Gerçekler acaip ortada ama görmek istemiyorsunuz Fem'i sawunuyorsunuz hala .[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tam tersin dershane o süreboyunca sorumludur[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu sistem Dershanelere olan ilgiyi azaltmak icin yapıldı.. sen hala fem felan dion ya ne diyim ben sana.. Artı Yokle ortak bir calısma sonucu cıktı bu yasa...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Öne çıkan mesajlar