Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hmm ilkokulda anafene gittim 2 sene lisede 3 sene feme gittim (bi bok olmadı gerçi, giden paraya yazık günah :P) birkere bile yapmadılar o bahsettiğin şeyleri, arkadaşlarımada yapmadılar.zaten insanın ailesinde yeşilcilik varsa yada beyninde varsa beyin yıkama olayına gerek kalmıyor.Benim ne arkadaşlarımın ne de benim beynimi yıkamak gibi bir aktivite görmedim orada.az değil toplamda 5 sene ediyor ki anafene gittiğim zamanlar ilkokul 4 ve 5 ti[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: zgrw, 05 Ağustos 2005 13:44 tarihinde demiş ki: @Greeny belki bu sözlerim büyük tepki alacak ama beyin yıkamak bi anda başlamaz , önce sana karışmıyor gibi gösterirler , yalnız kaldığın için gidersin , sonra "gelmiyomusun bak hepimiz gidiyoz" fln derler . En sonunda sen gelmedin diyelim "gelmezsen cehenneme gidecen" gibi laflar duyarsın . Böle bişiy yok Zgrw.[signature][hline][b]Liv Tyler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aslında biraz da öğrencilerin tutumuna bağlı. mesela orta sonda anafen'e gitmiştim , namaz kılıyorduk ev çalışmalarında vs. ben hocamla konuşmuştum hocam böyle böyle diye , o da karışmamıştı bana. bilmem ki...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 13:45 tarihinde demiş ki: arkadaşı fem yurdunda sabah namazına kaldırıp kaldırmıcaklarını sormuşlar...bu istememiş...işte diğerlerini kaldırıyorlarmış..bir süre sonra rahatsız olmuş durumdan..bu da kalkmak zorunda kalmış..bunun gibi bişi... bence her şeyi özetliyor . Beyin yıkama böyle olur işte
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi benim topiği açmaktaki amacım gülelim eğlenelim vs. idi ama tepkiler ayrı bomba oldu...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Müslüman adamı namaza kaldırmak beyin yıkamak mı? Dersin kalkmıycam ben hiçbişi demiolar 1 ay yurtta kaldım ne namaz ne oruç tuttum[signature][hline][b]Liv Tyler
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 harbiden doğrudur kardes, camilere fln otobus kaldırıyolardır
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o yaştaki bi insanı her cuma namaza götürmek demek ona alışkanlık kazandırır , cuma namazını gitmemek yanlış zannetmeye başlar ve yavaş yavaş beyni yıkanır olay bu
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mandoo çocukmusun güzel kardeşim.Paticiğin nasıl bir comm. olduğunu biliosun hele ki din konularında daha bi sakat.Ki dalgaya aldığın şeyler "bence" son derece çocukça ve aptalca.Başkada yorum yapmam, kusura bakma ağır konuştum ama saçma yani[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Off off beyin yıkanırmış alakası yok. Zaten Müslüman birisi için Cuma namazına gitmek farzdır. zatebn Müslüman adama alışması için yapıolar. Başka bir Dine inanan adama diil[signature][hline][b]Liv Tyler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fem dershanesinin amacını bilen yok sanırım[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence mandoo haklı bu gerçekten gülünecek bişey çünkü yanlış ... neyse bu işi uzaztmayalım eğer die bi lafa girecektim az kalsın bu işin sonu siyasetten çıkacağa benziyor bu benim son mesajımdır . Bu arada manodoo demişki "kalkmak zorunda kaldım" yeterince açıktır umarım .
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bi kere toic çok yanlış. Cuma böcükleri, müslüman alemi ile dalga geçmektan başka bişiy diil.[signature][hline][b]Liv Tyler
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kalkmak zorunda kalan ben değilim arkadaşım neyse.. bakın ben onları cuma namazını kılmalarına gülmüyorum...umrumda bile değiller.. benim güldüğüm hocaların öğrencilerin çalışanların dershaneyi tamamen boşaltıp camiye gitmiş olması...son derece komik bir ciddiyete bağladınız ya hll..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: zgrw, 05 Ağustos 2005 13:49 tarihinde demiş ki: o yaştaki bi insanı her cuma namaza götürmek demek ona alışkanlık kazandırır , cuma namazını gitmemek yanlış zannetmeye başlar ve yavaş yavaş beyni yıkanır olay bu Kimseyi zorla Cumaya goturmuyorlar... Tavsiye etmleri normal bende cevremdeki insanları cumaya gitmeleri gerektigini soyluyorum bende mi beyin yıkıyorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arada dershane'de tamamen boşalmıyor... Biryerlerinden uydurmasınlar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: heso, 05 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: bi kere toic çok yanlış. Cuma böcükleri, müslüman alemi ile dalga geçmektan başka bişiy diil. la şimdide başlığa mı takıldınız? şahsen o başlığı yazdıktan sorna 2-3 dk güldüm...bir kaç kişiyi müslüman alemiyle bağdaştırdınız ya budur...ha yani müslüman alemi diyince akla fem kesimi geliyor helal...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Namaz kılmak ve/veya Cuma ya gitmek suç değil de takiyye suçtur diyelim. Yoksa herkesin din ve ibadet özgürlüğü vardır. Ve dinin kurallarına uymak suç değildir. Ancak takiyye kötüdür,kakadır. Bunun yanında ayrımcılıkta kötüdür,kakadır. Misal bu olaya karışanlara Böcük demek hakarettir ucundan :) Hoş değildir. Ülkede ibadet eden herkesi yobaz olarak fişlemek pek hoş olmaz sonuçta di mi gençler? Kısaca takiyye kakadır, ayrımcılık kakadır...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Naa, 05 Ağustos 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Bu arada dershane'de tamamen boşalmıyor... Biryerlerinden uydurmasınlar.. evet doğru.. kapıdaki güvenlik ve bir iki sekreter kalıyormuş..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlara göre yıkıyosun. işte sorun burda. o dershane herkez cuma namazına gidiyosa. dershanenin boşalması doğal diilmi. kılmayan adam zaten dershanein kutuphanesinde oturur yada dışarı çıkar gezer o süreyi değerlendirir[signature][hline][b]Liv Tyler
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Topluca gitme olayınada takılmayalım.. Biz de lise zamanında 10-15 kisi sohbet ede ede giderdik. Sonucta namaz saati ayni teneffuse cıkıs saatimizde ayni olduguna gore hep bareber gitmemizde cok normal...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ders saatlerinde öğrencilerin dışarı çıkması yasaktır . çünkü sorumluluk kurumdadır . Buda 8.30-16.30 arası yapar
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ders saati değil arkadşaım özürlümüsün? teneffüs teneffüs[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ders saati dediğim o dershanenin açık kaldığı süredir , oraya aralığıda yazdım bak istersen . hakaretşde kendi üzerine al beni uğraştırma ;)
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hadi tartışmaya girmiyorum ama "Özürlü müsün" ne demek ? Hakaret etmeyin, doğru düzgün tartışın..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Öne çıkan mesajlar