Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dershane de lise 3 öncesi seviye belirleme sınavlarında acaba lise 1-2 den mı soruluyor(du gecen sene) yoksa öss tabanlı mı?Gerci bu yeni sistem de ki gibi olursa hepsinden sorarlar da bu ilk sınav yine eski sistem de mi olur tahminen? p.s:izmir ugur a gidiyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 uğur'a gidiyorum ben de , yeni sisteme göre tekrar sınav olucaksınız gibi bi mesaj geldi telefona.yeni sisteme uygun olarak sorular gelcek heralde ; işte önce lise 1 konuları sonra lise 2.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lise 1 den gelirse zaten öss demek oluyor lise 2 den gelirse yeni sisteme göre falan olur heralde ki zaten uğurda trigonometride çıkıyodu sınavlarda karmaşık sayılarda bende eskişehir uğurdayım :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar