Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sphere'nin Linux sunuculardaki eksileri neler? kısacası Windows'a kurulmuş sphereserv. ile Linux'a kurulmuş sphereserv. arasında ne gibi farklar olur?[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 windows'un daha kullanılabilir olduğu ve windows tavsiye ederim gibi mesajlar atmazsınız inşallah onları biliyorum merak uyandı içimde karşılaştığınız problemleri yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 linux da denemiştik bi kere .. Ya insanlar sürekli haritanın içine göçüyo falan yani haritada çok fazla bug oluyo tam hatırlamıyorum ama bu sürekli olan bi şeydi 5-10 adımda bir yere göçüp takılıyodun ve bunu windows a attınmı böyle birşey olmuyo .. Daha bir sürü şey vardı tam hatırlamıyorum ama zor yani linux de[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Linuxda en ufak consol hatasında server down , ama windowsda olmuyor . tek eksiği bu . Çok göçme yapıyor linux da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sebebsiz yere göçtüğü oluyordu fakat linux la kurulu ve çok güzel çalısan sunucular da görmüştüm. yani sen scriptleri sorunsuz yaparsan senden kaynaklı bir hata olmadıgı sürece oldukca basarılı bir sphere acılabilir. r 402 en iyisi sanırım suan için linux için. ama bence runuo kur linux da daha güzel çalışıyor :)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abyss var rus sunucusu 51a kullanıyor sorunsuz linux'ta. konsolda hata vermiyordu ama durup dururken göçmeleri nasıl engellicezs[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çözülse sphere stabil olurdu suan çözülemez. yeni sürümleri bekleyin eminim yeni sürümlerde (ki yaparlarsa) - daha az band harcıcak - daha az cpu kullancak - daha az ram kullanacak kısacası daha hafif olacak Runuo ile kapısmaya başlamalı artık.Özellikle bir çok seveni varken. Tabi daha stabil olma yolunda. 56b buradan okuduklarıma göre oldukca iyi gözüküyor tabiki kullanıcılara düşünce varsa sorunları bugları ortaya cıkacaktır.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 56b güzele benziyor bende incelerdim tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir diye bir laf da var.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bende bir sey sorayim dedim 56b nin ne zaman cikacagi hakkinda bilgisi olan arkadas varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hmm bilmiyorum uzun zamandır bakmadım sphere forumlarına bi göz at istersen. ingilizcen yoksa 56b release felan gördüğün yere gir :P[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar