Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere | Linux

Khazab

Öne çıkan mesajlar

windows'un daha kullanılabilir olduğu ve windows tavsiye ederim gibi mesajlar atmazsınız inşallah onları biliyorum merak uyandı içimde karşılaştığınız problemleri yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

linux da denemiştik bi kere .. Ya insanlar sürekli haritanın içine göçüyo falan yani haritada çok fazla bug oluyo tam hatırlamıyorum ama bu sürekli olan bi şeydi 5-10 adımda bir yere göçüp takılıyodun ve bunu windows a attınmı böyle birşey olmuyo .. Daha bir sürü şey vardı tam hatırlamıyorum ama zor yani linux de[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Sosyal ağlarda paylaş

sebebsiz yere göçtüğü oluyordu

fakat linux la kurulu ve çok güzel çalısan sunucular da görmüştüm. yani sen scriptleri sorunsuz yaparsan senden kaynaklı bir hata olmadıgı sürece oldukca basarılı bir sphere acılabilir. r 402 en iyisi sanırım suan için linux için.

ama bence runuo kur linux da daha güzel çalışıyor :)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu
Chaos Web Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

çözülse sphere stabil olurdu suan çözülemez. yeni sürümleri bekleyin eminim yeni sürümlerde (ki yaparlarsa)

- daha az band harcıcak
- daha az cpu kullancak
- daha az ram kullanacak

kısacası daha hafif olacak Runuo ile kapısmaya başlamalı artık.Özellikle bir çok seveni varken.

Tabi daha stabil olma yolunda. 56b buradan okuduklarıma göre oldukca iyi gözüküyor tabiki kullanıcılara düşünce varsa sorunları bugları ortaya cıkacaktır.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu
Chaos Web Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...