Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Şimdi ben kararsız kaldım.Berserker ii damage dealer dediler hoş dedim begendim.Paladin dede buyuler vs vs var dediler oda hoş dedim ama bi turlu hangisini seçeğime karar veremedim.[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 berserker seviyorsan yap. paladinler kesinlikle daha iyi durumda şu an. kendini heal yapabilen bir tank...atı da var beleş :) zaten official forumlarda insanların şikayet etmediği hatta "biraz güçlüyüz" sanırım bile dedikleri tek bölüm paladinlerinki. tabi freeport a gelemiyor paladinler unutmamak lazım. berserker ise hem dps hem tank. hepsini yaparım ama hiç birini en iyi yapamam misali. dps olarak scout mage daha iyi, tank olarak crusaderlar ve guardian daha iyi. tabi ilerde biraz daha ayarlancaığını düşünüyorum berserkerın. benim fikrim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Valla Seçtik warrior daha lvl 10 um :D. Şimdiki Sorum Berserker mı Guardian mi.Şimdi Niye warrior seçtim anlatıım ben ole buyu fln sevsem mage acarım fighter açmamın nedeni bole direk kılıç kalkan dalmak :D.Ee haliyle warrior daha ii geldi :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 guardian... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok yok berserker daha ii gibi :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Berserker tek geçerim :) en iyisini yapmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guardian bütün silahları kullanıyor aynen bildiğim kadarıyla artı olarak tek işi olan tanklığı en iyi yapan classtır. bakmayın böle konuştuğuma bende şu an barbarian yaptım level 16 warrior,berserker yapıcağım. yapılmaz demiyorum. ama hangisi daha iyi dersen guardian. daha iyi tank ve grubu tehlikelerden koruması için bir sürü ability geliyor. berserkerde onun yerine dps arttırıcı şeyler geliyor. tabi hiç bir zaman dps side çok şahane olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 guardian bence de SK'yım ama tam anlamıyla tank denirse guardian daha iyi gibi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 berserker dual-wield ediyor bir de. Paladin sadece 2h veya kilic/kalkan. Bi sey degistirdigini zannetmiyorum da, bazilari iki elde iki silah daha cok hoslarina gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Birşey değişiyor tabiki,dual a geçtiğinde dps in direk olarak fırlıyor ama tank lık yapacak ac kalmıyor bu seferde.Ayrıca guardin larda da dual var.mt olarak guardin yanınada agro kaçtığı zamanlar toplamak için sk ya da pala en iyisi.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 guardian.. en çok armor onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paladin gral adam dediğiniz gibi resmen tank 3 saat uğraşıyon herifi tam kesiyom dion adam bi büyü koyuo W3'teki Paladin Hero'nun invul bi heal hp full adam resmen ölümsüz 6 saniye invul artık o 6 saniyede kaçarmısın hala bi Paladinle uğraşmak için beklermisin bilmiom :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hangi oyun buuuuuu[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 wow galiba bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 LAyn eyc dir.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eyc ne be yaf hangi bu oyun uzun ismini söyleyin sinir etmeyin adamı aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lineage[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lol be lineage geldi. :D Çok önce eq2 bölümünde açılmıştı sanırım bu konu nasıl buraya geldi anlamadım.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Berserker left hand nerf ten sonra diğer light tank lerin arasında pasif kaldı Paladin ise end ve slam bot olarak kullanılıyor sen bilirsin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar