Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserker mi Paladin mi ?

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

berserker seviyorsan yap. paladinler kesinlikle daha iyi durumda şu an. kendini heal yapabilen bir tank...atı da var beleş :) zaten official forumlarda insanların şikayet etmediği hatta "biraz güçlüyüz" sanırım bile dedikleri tek bölüm paladinlerinki.
tabi freeport a gelemiyor paladinler unutmamak lazım.

berserker ise hem dps hem tank. hepsini yaparım ama hiç birini en iyi yapamam misali. dps olarak scout mage daha iyi, tank olarak crusaderlar ve guardian daha iyi. tabi ilerde biraz daha ayarlancaığını düşünüyorum berserkerın. benim fikrim budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Seçtik warrior daha lvl 10 um :D. Şimdiki Sorum Berserker mı Guardian mi.Şimdi Niye warrior seçtim anlatıım ben ole buyu fln sevsem mage acarım fighter açmamın nedeni bole direk kılıç kalkan dalmak :D.Ee haliyle warrior daha ii geldi :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

guardian bütün silahları kullanıyor aynen bildiğim kadarıyla artı olarak tek işi olan tanklığı en iyi yapan classtır. bakmayın böle konuştuğuma bende şu an barbarian yaptım level 16 warrior,berserker yapıcağım. yapılmaz demiyorum. ama hangisi daha iyi dersen guardian. daha iyi tank ve grubu tehlikelerden koruması için bir sürü ability geliyor. berserkerde onun yerine dps arttırıcı şeyler geliyor. tabi hiç bir zaman dps side çok şahane olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey değişiyor tabiki,dual a geçtiğinde dps in direk olarak fırlıyor ama tank lık yapacak ac kalmıyor bu seferde.Ayrıca guardin larda da dual var.mt olarak guardin yanınada agro kaçtığı zamanlar toplamak için sk ya da pala en iyisi.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Paladin gral adam dediğiniz gibi resmen tank
3 saat uğraşıyon herifi tam kesiyom dion adam bi büyü koyuo W3'teki Paladin Hero'nun invul bi heal hp full adam resmen ölümsüz 6 saniye invul artık o 6 saniyede kaçarmısın hala bi Paladinle uğraşmak için beklermisin bilmiom :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

Berserker left hand nerf ten sonra diğer light tank lerin arasında pasif kaldı
Paladin ise end ve slam bot olarak kullanılıyor
sen bilirsin[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...