Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dwarf Tiger Mount

Yakuzas

Öne çıkan mesajlar

Level 40'da oyundan bezmek istiyorsan sırf darnassus questleri yaparak exalted olmaya çalışabilirsin. Yok illa tiger istiyorum ben diyorsan şimdilik ram al, 60'da darnassus questlerine kas derim, 40'da yeterli reputation verecek questleri bulamazsın zaten.[signature][hline]G3NK ftw.

[Bu mesaj Lyrent tarafından 04 Ağustos 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyuna ilk başladığımda böyle ayrım olduğunu bilmiyordum o yüzden dwarf açtım bilseydim sırf tiger için night elf olurdum bir soru daha sorayım repution darnassus için friendly gözüküyor hangi duruma gelince alabiliyorum birde repution arttırmak için sadece questmi yapmak gerekiyor rüşvet falan veremezmiyiz:)
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bi dwarfun ata bindigini düşünün bi kere mantık yok cok sacma geliyo ayrıca ben Human Warrior oynuyorum at cok kariz ma geliyor ama human. dwarfa da keçi acayip mantiki geliyo yani ikisi de inatcı :)[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 04 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlerde gelecek battlegroundlarda elflerle troller kapışırsa belki ozaman ödül olarakta cat ve raptor verebilirler. Bu yönden horde daha şanslı çünkü zaten hordun yarısı wolf istiyor , alterac rewardlarında wolf var ama alliance için keçi var anca =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

anca diil keçi işte bu keçi dwarflara en yakışan savas arabalarınnı boynuzlayabilicek keçi belki abarttım ama gaye ii bi binek bi alliance olarak alliance bineklerinden oldukca memnunum ama bi sorum var hordeda taurenler kodo lardan baska seylerebinebiliyorlar mıdır ben sırf kodo2lar cok kotu gozukuyo diye tauren olmak istemiyorum.[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...