Yakuzas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım lvl 40 dwarf hunter im mount alıcam ama ben night elflerin tigerinı istiyorum ama herhalde alamıyorum doğrumu yoksa quest falan yaparak alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darnassus ile exalted olman gerekli ama bu level 40ta imkansız gibi bişey. hem ne güzel gitmiş dwarf açmışsın mis gibi keçin dururken ne diye elalemin kedisine özenirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Level 40'da oyundan bezmek istiyorsan sırf darnassus questleri yaparak exalted olmaya çalışabilirsin. Yok illa tiger istiyorum ben diyorsan şimdilik ram al, 60'da darnassus questlerine kas derim, 40'da yeterli reputation verecek questleri bulamazsın zaten.[signature][hline]G3NK ftw. [Bu mesaj Lyrent tarafından 04 Ağustos 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben oyuna ilk başladığımda böyle ayrım olduğunu bilmiyordum o yüzden dwarf açtım bilseydim sırf tiger için night elf olurdum bir soru daha sorayım repution darnassus için friendly gözüküyor hangi duruma gelince alabiliyorum birde repution arttırmak için sadece questmi yapmak gerekiyor rüşvet falan veremezmiyiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Friendly>Honored>Revered>Exalted diye hatırlıyorum. Revered ile exalted'in yerleri değişebilir, her iki durumda da daha çoook yolun var :)[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 friendly>honored>revered>exalted sadece questlerle degil aslında bazı factionlar icin onlara düşman mobları kesincede reputation geliyo ama bu darnassussla ironforgela falan yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İleri seviyelerde rüşvet verebiliyorsun birde. Belli miktar clotha karşılık clothun seviyesine göre rep kazanıyorsun.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Rezil herif.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cuce, 04 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Rezil herif. anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şaka yapıo şaka arkadaşın dwarflara bi sempatisi var da[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sempati? adam cuce...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cüce ve kaplan çok komik olur heralde,gnome görmüştüm kaplan a binen aaa bakın kaplan kendi gezio die millet bağırıodu IF de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aynen bi dwarfun ata bindigini düşünün bi kere mantık yok cok sacma geliyo ayrıca ben Human Warrior oynuyorum at cok kariz ma geliyor ama human. dwarfa da keçi acayip mantiki geliyo yani ikisi de inatcı :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior [Bu mesaj _Rion_ tarafından 04 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İlerde gelecek battlegroundlarda elflerle troller kapışırsa belki ozaman ödül olarakta cat ve raptor verebilirler. Bu yönden horde daha şanslı çünkü zaten hordun yarısı wolf istiyor , alterac rewardlarında wolf var ama alliance için keçi var anca =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi elfin keçie binebilmesi cok sacma bindirmezki keçi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 anca diil keçi işte bu keçi dwarflara en yakışan savas arabalarınnı boynuzlayabilicek keçi belki abarttım ama gaye ii bi binek bi alliance olarak alliance bineklerinden oldukca memnunum ama bi sorum var hordeda taurenler kodo lardan baska seylerebinebiliyorlar mıdır ben sırf kodo2lar cok kotu gozukuyo diye tauren olmak istemiyorum.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kurta biniyolar, ki zavallı kurtlar bile zor taşıyo taurenleri raptorların halni düşünmek istemiyorum. Ayrıca kodo'da gayet hoş ve taurensel duruyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 taurenler baska biseye binemiyo ne yazik ki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 04 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kurtadamı? Normal ama.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mantıklı düşünün inek kurda binebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 frostwolf a binebiliyorlar kodo dan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kurtlara acıdım valla ama olmaması lazım aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Shu cloth olayi epic at alamadan olsaydi epic sabera binmek vardi. her gordugumde icim gidiyor da bi 1000g daha kasar..[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dwarfu bilmem de,gnomelarda kaplan berbat duruyor [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Ağustos 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: aquila, 04 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: taurenler kododan baska biseye binemiyo ne yazik ki... [signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 05 Ağustos 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar