BamMargera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zaga videoları lzm bana bilen varsa yardım lutfen...icerix com da yok capturetv de kapalı galıba baska site bılıyomusunuz?
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 emule?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence hiç komik değildi onlar arkadaşlarım yarılıyoruz flm diodu ben izliodum böle bakıodum ama zevk ve renk meselesi[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
BamMargera Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: b1vRiP, 04 Ağustos 2005 12:14 tarihinde demiş ki: bence hiç komik değildi onlar arkadaşlarım yarılıyoruz flm diodu ben izliodum böle bakıodum ama zevk ve renk meselesi valla ben bi tek engın gunaydın mıdır nedir onun oldugu bolumlerı arıorum
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hahaha... Bir tane adam vardı böyle spiker"Şurada yolsuzluk varmış raporlar geldi...Kolum yoruldu diye böyle yere atıyor falan baya agresif bir adam... Hatta sonra programa konuk oluyor.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mikael o skec degil Medya arkası' bolumunde gosterılen ve Flash TV'de yayınlanan bi programdan alıntıydı. Tamamen gercekti yani o abimiz. Dedigin gibi sora programada konuk olmustur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben o bölümleri izlemek istiyorum nereden bulabilirim?[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 wala ben captureforum.tk'yı kullanıyordum bı ara(2 ayoncesıne kadar) orada capturelar duruyordu. Fakat 2 aydır hıc bakmadım bıle kapalı falan dıyolar bı bılgım yok yanı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oldukça başarısızlar bence.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Öne çıkan mesajlar