Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Kahretsin ya bu nedir? bi klasörü silmeye çalışıyorum ama bu hata mesajı çıkıyor karşıma klasörün için boş 0byte yani ama silinmesi lazım. Nasıl silebilirim?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Klasörün icinde görpnmez dosya olabilir ve o dosyada o an senin sistemin tarafindan kullaniliyo olabilir (yani kisaca o klasörü veya klasörün icindeki bisey bi program tarafindan kullaniliyo olabilir).Eger öyle degilse gir MS-DOS Command Prompta (xp nin icinden gir, start up diskiyle acip degil) deltree komutuyla ucur...Benim basimada ayni sorun geldiginde deltree ile kurtuluyorum[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 deltree is not recognised as in internal or external command, operable program or batch file Böyle bir mesaj çıkıyor geldim kladörün içinde olduğu klasöre deltree "klasör adı" yazdım bunu dedi[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 deltree komutunu bulamamış. Ya eğer Win kullanıyorsa o dosyayı silmeni tavsiye etmem... eğer illa sileceksen, klasör'ün özelliklerinden tüm içeriği göster'i seç, gizli olan dosyalar da gözüksün. Sonra tek tek sil. Silinmiyorsa özelliklerden arşiv fln vardır, onlarla oyna biraz, silersin... Son ihtimalde "access denied"... Senin silmeye yetkin yoktur. Sistemde Admin yaratmışsa, ya da emin değilim ama XP'de öyle bir seçenek vardı sanırım; normal kullanıcılar sistem dosyalarını silemesin gibi bi şey.. Admin değilsen silmeni engelliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Kendi bilgisayarıysa buyuk ihtimalle admindir zaten bu banada oluyordu bazen eger yukledigin bi programın klasoru ise winin startupta load ettigi dll felan olabilir icinde bence en basit yoluyla bi safe mode da acip silmeyi dene butur seyler oldugunda ben boyle yapıyordum ise yarıyor.. kolay gelsin.. ps:bildigim kadarıyla dos u desteklemedigi icin deltree komutu xpde yok [hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 05 July 2003 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Ben Norton Commander kullaniyorum silinmeyen ya da kopyalanmakta zorluk cikaran dosyalar, klasorler icin tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Tabi eklemeyi unuttum deltree komutunu baska biyerden bulman lazim yani xp de yok, biyerden cek (internetten veya bi arkadasindan) herzaman bi kopyasi hd inde dursun, ben öyle yapmistim ve basim agrimiyo[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 muhtemelen silemediğin klasör ntfs bir disktedir? benim ntfs disklerimde de böyle sorunlar oluyor. büyüklüğü 0 olup, içine bakılamayan ve silinemeyen klasörler. genelde uninstall'lardan sonra oluşuyor. dos altından silme işe yaramıyor çünkü ntfs. nc, xp altında görüyor ama işlem yapmıyor hatalı klasöre. registery'den tarattım, ilgili klasörlerle ilgili kayıt varsa sileyim diye. ama registery'de de görünmüyorlar. safe mod olayını denemedim. safe mode'da silmeyi denemek çözüm olabilir.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ayrıca bu olay microsoft'un en önemli official dangalaklıklarından biridir bence. ulan kendi makinamda hangi eksıs beni dinay edecekmiş? daatırım layn![hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bir de armut armut "sistem adminine bi danışsan?" demez mi? çekip bıçağı hacamat edesim geliyor :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ehehe ben otur zamanlarda benim lan sistem admini soyle derdini yaricam simdi file systemini diyorum icimden :p (disimdan solersem deli sanarlar:p)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Sufi, 05 July 2003 13:42 tarihinde demiş ki: ayrıca bu olay microsoft'un en önemli official dangalaklıklarından biridir bence. ulan kendi makinamda hangi eksıs beni dinay edecekmiş? daatırım layn![hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Ahahaha aynı tepkiyi vermişiz :))[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 oha 3 kere yollamışım [Bu mesaj Deep-Night tarafından 05 July 2003 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 oha 3 kere yollamışım [Bu mesaj Deep-Night tarafından 05 July 2003 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Yuh 3 aynı post kutluyorum seni deep-night hatta ozel bi madalya istiyorum senin icin :D[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 deep'in parmaklar öyle seri ki, "mesajınız gönderiliyor" buttonundan önce 2 kez daha tıklama yapabiliyor :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar