Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 böyle bişi de vardı[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 imzamdaki şahısa gıcık oluyodum ama şutlandı. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 imzandan da şutla. unutalım gitsin. :P neye gıcık oluyorum: patlayan banyo lambama.!![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eauh [Bu mesaj jacabo tarafından 05 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Şu an bulunduğum yerde 2 metre solumda oturan insana uyuz oluyom.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 -garbıçı bu hale getirenlere (bende vardım zamanında) -olmypos serwerının kapanmasına -post kasanlara -baterist gitarist fetişi kızlara -7 tane gitarı olanlara -adı gamze olanlara -bu sıcaklara -kışın kar yağmamasına -yök'e -telekom'a -tedaş'a -dsi'ye -çanakkale beledisine -evrenin sürekli gelişmesine -M4a1 'i üretenlere -8 senedir yazları köpek gibi çalışmaya -insanların beni küçmsemesine -insanların beni adam yerine koymamasına -üstteki 2 maddede saydıklarıma kas gücü olarak fark atmama rağmen kanun ve düzenlere uymam gerektiğinden dolayı suratlarına tadilat çekememeye UYUZUMMMMM GICIK OLUYOMM DELİRCEMMMMMMMMM! ALLAH BELASINI VERSİN BÖLE İŞİN!!!!! YETEEEEERRRRR!!![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 grzly coca-cola nın reklamları gibi oldu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dizanteriye.. böle salakespiricilere. karizma abicilere.. enteldantelelre.. kapsül ilaçlarına..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nickinin dibinde kalp işareti olanlara nispet yapıolar resmen :hrr:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kopeklere ,Orumceklere gıcık oluyorum..Yılan fare kedi ne guzeldır...Ve de artizlere kılım..Kendilerini hep farklı hissedenlere kılım..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Atom bombasını icat edene (Albırt abi) Bush a İnanç uğruna diye intahar saldırısı yapanlara Silahlanmaya İnsanların bu kadar tepkisiz ve umursamaz olmasına Rum Diyasporasına uyuz oluyorum[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 circirla alakalaı her şeye kılım..cırcır böceği varsa onada kılım:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Madcat, 07 Aralık 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Böyle boş topik açanlara. +1[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Salak arnavut rehberlere! Cep telefonunu şarz etmekten aciz arnavut rehberlere! Adam niyetine koyduğunda hiç iş yapmayan arnavut rehberle! Doyumsuz kendini bişey sanan arnavut turistlere! Tabi birde bu topic'e gereksiz diyen kişilere...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 khalad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 neden için' i dökeyim yazık değil mi? vurma...vurmayın..ahh..ahhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tabii ki .... n arin a ma bir o kadar r engi bünyesinde barındıran i nsani varlık e llerinde bütün marifet l eyleklerin duruşları kadar zarif.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 buraya yazana kadar gidin , gicik oldugunuz insana icinizi dökün. daha etkili bi yöntem sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 khalad mısın nesin sana çok kıl olmakla beraber hani sevmiyorda değilim. doktora gidersen, bir de bana tiki muamelesi yapmaktan vazgeçersen daha çok sevicem. : / (naber ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben vanille'e gıcık oluyorum... böyle sürekli laf sokmaya çalışmalar, sürekli bir gotiklik falan... ayy hatırladıkça sinirleniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 =((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende vanille e gıcık olanlara gıcık oluyorum.....(noluos emre?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 vanilya eskiden böle hırcın yazmıyomuydu pati kapandı bi ara nolduysa başkası olabilir senin sen olduğuna eminsenmi . not: hiç tanımama kendinisini burda yazılrını görürdüm ona göre fikir yürüttüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 converse giyen kızlardan igrenıyorum.erkeklerın converse gıymesıne zaten dıyecek bırsoz bulamıyorum.gothic denen su tarzı cıkaran hıyardan ıgrenıyorum.oyle takılan tıplere zaten bı mana bulamıyorum.yanındaki kıza ve yolda yuruyen kızlara salyası yere akmış halde bakan tıplerden nefret edıyorum.kavgaya cebındekı bıcaga,jilete guvenıpte gırenlerden nefret edıyorum.raiden bu sozum sanadır koskoca bahçeşehir unısinde okuyup taa nısantasından oss ye hazırlanan bı kız bulmana delırıyorum.biz party yaaprken sen saatlerce kızla konustun ayrıca bu yuzden telefon operatorlerınıde bole kazma ıkı aşıın konuşmalarına ızın vermelerınden dolayı kınıyorum.arabaya her bındıgımızde benzın krızı yasamaktan cıldırıyorum. oh beeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nariel'e gıcık oluyorum ama çok tatlı ordan kazanıyor yalnız ben bunları yemem onu bilmiyor :) kuruyup kaldıgında kesiniz demesi yokmu yarılıyorum ona bir naber? var tabi bitiriyor beni neyse bu kadar yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar