Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kime gıcık oluyosan yaz içini dök?!?

dreamtime

Öne çıkan mesajlar

imzamdaki şahısa gıcık oluyodum ama şutlandı. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an bulunduğum yerde 2 metre solumda oturan insana uyuz oluyom.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo.
B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş?
A:Fare
B:Ko g.tüne
Sosyal ağlarda paylaş

-garbıçı bu hale getirenlere (bende vardım zamanında)
-olmypos serwerının kapanmasına
-post kasanlara
-baterist gitarist fetişi kızlara
-7 tane gitarı olanlara
-adı gamze olanlara
-bu sıcaklara
-kışın kar yağmamasına
-yök'e
-telekom'a
-tedaş'a
-dsi'ye
-çanakkale beledisine
-evrenin sürekli gelişmesine
-M4a1 'i üretenlere
-8 senedir yazları köpek gibi çalışmaya
-insanların beni küçmsemesine
-insanların beni adam yerine koymamasına
-üstteki 2 maddede saydıklarıma kas gücü olarak fark atmama rağmen kanun ve düzenlere uymam gerektiğinden dolayı suratlarına tadilat çekememeye

UYUZUMMMMM GICIK OLUYOMM DELİRCEMMMMMMMMM!
ALLAH BELASINI VERSİN BÖLE İŞİN!!!!! YETEEEEERRRRR!!!
[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 07 Aralık 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Böyle boş topik açanlara.

+1[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Salak arnavut rehberlere!
Cep telefonunu şarz etmekten aciz arnavut rehberlere!
Adam niyetine koyduğunda hiç iş yapmayan arnavut rehberle!
Doyumsuz kendini bişey sanan arnavut turistlere!
Tabi birde bu topic'e gereksiz diyen kişilere...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
converse giyen kızlardan igrenıyorum.erkeklerın converse gıymesıne zaten dıyecek bırsoz bulamıyorum.gothic denen su tarzı cıkaran hıyardan ıgrenıyorum.oyle takılan tıplere zaten bı mana bulamıyorum.yanındaki kıza ve yolda yuruyen kızlara salyası yere akmış halde bakan tıplerden nefret edıyorum.kavgaya cebındekı bıcaga,jilete guvenıpte gırenlerden nefret edıyorum.raiden bu sozum sanadır koskoca bahçeşehir unısinde okuyup taa nısantasından oss ye hazırlanan bı kız bulmana delırıyorum.biz party yaaprken sen saatlerce kızla konustun ayrıca bu yuzden telefon operatorlerınıde bole kazma ıkı aşıın konuşmalarına ızın vermelerınden dolayı kınıyorum.arabaya her bındıgımızde benzın krızı yasamaktan cıldırıyorum. oh beeeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...