Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kime gıcık oluyosan yaz içini dök?!?

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
SpiritCrusher, 08 Aralık 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Cthulhu ve özellikle Eternal'a kıl oluyorum haa bide şu Mortis denen herife

kardeeees Cthulhu kardesıme laf yok :):) (simdi bunu yazdıım ıcın herkes bana kıl olcak)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Mesaj tarihi:
ama kardesim ben abuzittin e acaip kılım concon arıosan dırek abuzittin i bul buralardaasa cıksın uleeyn karsıma[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
conconşara ve sigarayı buyuk gostermek icin icenlere (tiryaklere laf yok)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
ama abı bu gece kımsenın kalbını kırarak yatmak ıstemıorum sucluyum hem kalp kırıom soorada ozur diliom ama naapiim herkesten nözur dilerim benı affedin bi anlık sinir:):)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
bizim geo hocasına acaip gıcık oluorm.. dısarda gorsem mezun olduktan sonra oldurcem valla... kacıs yolu yok.. karı ole bi sigara icioki yanınıza geldiinde kokudan dolayı yanınızda sigara paketi dolasıo znnedersinz[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Fatih terim denen yedek klubesi delıkanlısına[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
dişi ırkınaaAaa[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Hayata gıcık oluyom. Çok adaletsiz.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
abicim bekleyin biraz kafanısok sitem yakında açılcak. Herkes istediği bi kafasokmalık başlık açıcak (aynı başlığa sadece 1 kere kafa sokulacak) ona kafa sokucak. Başkasının kafasını soktuğu bir başlığa da kafa sokulabilecek hatta top 10 kafa yiyenler olucak. Şimdiden tahmin edebiliorum ; 1.Öss 2.Telekom 3.Oks :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
o açana kadar ben açmış olurum :lol: hala açıcak :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
  • Yeni Oluştur...