Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cd'ye film yazdırma

taz

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar cdye 700mbtan büyük divx filmleri nasıl yazdırabilirim?
mesela 720 750 mblık filmler var. bunları yazdırsam tek cdye yazar mı? veya çift cdye yazdırabilir miyim bunu? yarıdan devam eder mi? nasıl olur bi bilgilendirin acemiyim bu konuda :)
veya sıkıştırma programı mı kullanıcam?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne kadar kasarsan kas en fazla cd patlatmaktan baska bişi yapmazsın tmpeg die program var dvix se eğer filmi ikiye bole ole 2 cd ye yaz altyazıları içinde subtitle dosyalarını ayarlama programları var www.divxplanet.net den indirebilirsin filmi kısaltma konusuna gelince mb tan kazanc sağlarsın ama sesle goruntu kotulesir[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

divxleri dat formatinda 790 kusur mb a kadar yazabilirsiniz(700 mblik cd ye)ancak exe ,film oyun diger dosya turlerinde benim yazabildigim max dosya boyutu ise 754 mb idi yani 715 mb (754 kusur mb eder ..)bunu overburun araciligi ile nero halleder ancak ilerde dosyani okutamayabilirsin ,tekrar yazamayabilirsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

divxleri nasıl dat formatında?
formatı direk rename mi edicez yoksa başka işlemden mi geçircez?
anlamadım
vcd mi yapıcaz divxi ?

peki tek cdye koymaktan vazgeçtim
çift cd ye tek filmi nasıl atarız? winrarla rarlasam cdye çeksem yer kalmadığı için kaldığı yerden 2. cdye atar mı?
kopya oyunlarda falan öyle oluyo ya
onun gibi nasıl yaparım

[Bu mesaj taz tarafından 05 Ağustos 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Add to archive dialogunda split to volumes var, oraya byte cinsinden 700mb yazarsan fazlasini hede.part2.rar gibi boler Winrar otomatik.

700 mb = 734003200 byte imis :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 05 Ağustos 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...