Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En uygun instance?

ulfang

Öne çıkan mesajlar

BRD'de level 51-54 arası bir çok boss var. İlk başları uygun aslında. Ama sırf onları öldürmek için grup bulmak zor. Ben BRD'de level 52-53'de başlamıştım zamanında (2-3 ay önce :p), ilk quest'leri yapmıştık en azından..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ST... ama st de xp yok fazla skinner için iyi bir mekan.. en güzeli demon farmlamak hem 1-2 rare düşürürsün.. hem para hem feelcloth hem rune cloth ohh başka ne istion..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - CATASTHROPE

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

55 olur zaten orada ... boss lvl 56.. güzerl bi healer çatır çatır yapar.. biz 54 paladinlerle yapıoduk orayı.. teyyy...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - CATASTHROPE

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

sunken 54 warrior icin düşük instance gibi adam zaten yazmış sıkıldım artık st den die, brd first part yapabilirsin ama ona da grup bulmak kasar kimse first part yapıcaz die girmez brd ye

zaten inanılmaz uzun bi instance
herkesin dediği gibi bişiler farmla profession kasiyorsan ona gereken şeyleri farmla arada quest filan yap level atla o yani olay st de cok fazla warrior drobu yok o da kötü

eranikus un %0.03 drobu var epic sword onu düşürebilirsin belki %0.03 yazıyor ama ben düşürdüm ve baska bi sürü kiside gördüm düsüyor yani bariz[signature][hline]a new harrasment has begun

Sosyal ağlarda paylaş

Sunken ve Inner Maraudon'da warrior için çok güzel item'lar var. Bir kere bunları toplamadan dışarı çıkma. Mara'da axe ve helm var mesela hatırladığım. Sunken'da, ring, belt ve bişey daha. Benim de 55 warr. var ama BRD'de tank olamıyorum. 55'lerden oluşan bir grup zaten wipe adayı iken yüksek lvl'lar var ise mob'ları üzerimde tutmak zor oluyor. Bu yüzden bu lvl'larda ya sabır çekerek ilerlemek lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...