ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lvl 54,5 warriorum bana en uygun ins neresidir? (st dışında çok sıkıldım ordan) msl parti full lvl 54 olacak hafif zorlanarak bitirebileceğimiz bi ins varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çok anlamsız bi başlık yani, öğrenirdin oyunda sunken-brd fuygun[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 05 Ağustos 2005 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 BRD uygun degil, üzerler sizi o levella BRD de. O levelda instance yok, ST'den de sikildiysan 56-58 e kadar demon farmlicaksin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 BRD'de level 51-54 arası bir çok boss var. İlk başları uygun aslında. Ama sırf onları öldürmek için grup bulmak zor. Ben BRD'de level 52-53'de başlamıştım zamanında (2-3 ay önce :p), ilk quest'leri yapmıştık en azından..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 26 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 maraudon o da kolay kaçar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ST... ama st de xp yok fazla skinner için iyi bir mekan.. en güzeli demon farmlamak hem 1-2 rare düşürürsün.. hem para hem feelcloth hem rune cloth ohh başka ne istion..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sunken yapamaz mı o lvl da?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 55 olur zaten orada ... boss lvl 56.. güzerl bi healer çatır çatır yapar.. biz 54 paladinlerle yapıoduk orayı.. teyyy...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sunken 54 warrior icin düşük instance gibi adam zaten yazmış sıkıldım artık st den die, brd first part yapabilirsin ama ona da grup bulmak kasar kimse first part yapıcaz die girmez brd ye zaten inanılmaz uzun bi instance herkesin dediği gibi bişiler farmla profession kasiyorsan ona gereken şeyleri farmla arada quest filan yap level atla o yani olay st de cok fazla warrior drobu yok o da kötü eranikus un %0.03 drobu var epic sword onu düşürebilirsin belki %0.03 yazıyor ama ben düşürdüm ve baska bi sürü kiside gördüm düsüyor yani bariz[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 deamon nerde farmlıosunuz arkadaşlar?[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 felwood[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sunken ve Inner Maraudon'da warrior için çok güzel item'lar var. Bir kere bunları toplamadan dışarı çıkma. Mara'da axe ve helm var mesela hatırladığım. Sunken'da, ring, belt ve bişey daha. Benim de 55 warr. var ama BRD'de tank olamıyorum. 55'lerden oluşan bir grup zaten wipe adayı iken yüksek lvl'lar var ise mob'ları üzerimde tutmak zor oluyor. Bu yüzden bu lvl'larda ya sabır çekerek ilerlemek lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar