iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Nasil bir dagger bu daha önce göreniniz eminim vardir ama ilk defa gordum bir arkadasim yolladi bu Ss'i. Uskodaki sinlerde olsa boyle birsey dusunemiyorum halimizi :D http://img318.imageshack.us/my.php?image=gleamknife1rs.jpg Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad [Bu mesaj nym tarafından 03 Ağustos 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=133144 buraya bakarsan bi zahmet :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya böyle bir dagger inanmiyorum abi bununla bizim sinLer cz'de adam bırakmazlar +8 shardla vurduklarinda neler oluyor birde bunla vurduklarini du$unmek bile istemiyorum.. Herhalde bizim bobert gibi assasinlerde bundan 2 tane olsun +7 2000 cakarlar warriora :D[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Daha önce o linki gormedim ki :D[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 e gösterdim işte 2. sayfada ii bi geyii yapıldı :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi evet yaw cok geyik muahuahua :lol:[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sen bulursun yine bi hidden mob fln ordan çıkartırsın drop olarak[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi zaten bu dagger durability 8000 bu normalde bu kadar olamaz +7 11000. olması lazım[signature][hline]
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ulan Nym senin Kadar Yalancı Adi Şerefsiz Adam Görmedim Beyler kimse bu nym nin dediklerine inanmasın benim charımı aldı hackledi şifresini bile deiştirdi benden öncede kac kişiye böle yaptı nym o charı bana geri ver ya da olm senin peşini bırakmam sen bilmiosun ya bana şifremi geri ver BEYLER DEDİGİM GİBİ YALANCI ŞEREFSİZ ADİNİN TEKİDİR
bY_baD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu dagger hagi server de baba myko mu ?[signature][hline]Abi Okimam Yazmam Yoq ßarmak ßassam Olirmi ?
Öne çıkan mesajlar