tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 neden kör olcak abi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 isik cunku retinasina dusmicek gecip gitcek falan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oncelikle gorunmezlik diilde ben şoyle birşey duşundum canlı elbiseler.. yapay hucrelerle kaplı giysiler ve dna yapıları aynı bir bukelemun gibi olacak şekilde ortamın rengini alacak fakat çok daha ayrıntılı bir şekilde. giysinin arkasından alınan goruntu onune verilecek ve çk güçlü bir kamufilasyon ortaya çıkacak.. [spo1=diye birşey yoktur]imkansız[/spo][signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Grzly, 04 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki: nie olmasın çok basit bi mantık benim ki ama düşünün: ışığı yansıtmassan görünmessin :-p çok saçma ama ne bilim birden aklıma geldi. ışığı yansıtmazsan görünürsün ama kap kara olarak görünürsün yani şeffaf olmazsın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ışık hızından daha hızlı hareket edersek görünmez oluruz çünkü ışık üzerimze düşüp göze yansıyana kadar biz yer değiştirmiş olucaz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar