gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: riglous, 29 Temmuz 2005 01:22 tarihinde demiş ki: su gune kadar benim duydugum en buyuk isyan tum hayatimizi 3 saate sigdiriyolar yorumuydu. e bunu asmak icin 3 sinav diye bi sey salladim, ama salladim yani bu kadar ciddiye almaniz gerekmez. ilerde olur belki... kaldi ki ulan 3 sinav dedik insanlar para vermemekten bahsediyo ya... yani sizi bedavaya uni.'ye soksalar, niye ustune para vermiyolar diye aglarsiniz yine... akil fikir... @gokkan, emrivaki... sen lisede ogretilenleri ogrenmek zorunda misin? evet. daha ne? ne emrivakisi? adam gibi derslerine calismissan gayet yaparsin. kaldi ki degisiklik lise3'un eklenmesi. daha lise3'e yeni gecmissiniz neyin yaygarasini yapiyosunuz. bence yatin kalkin halinize dua edin. bu sene, onceki senelerden giremeyen insanlar zorlanacak en fazla. onlar lise3'u hic okumadilar cunku. bence bu sizin lehinize oldu biraz da... ama siz buna bakmayin, AGLAMAYA DEVAM ARKADAS... penguende bi karikatur vardi, haliniz resmen oyle: ".... Ulan ben de neden 2 saatte 3 soru cozebildim diyordum?! tabi yaa! anamin verdigi akideleri yutmayi unutmusum... ohh bee! bi an neredeyse elveda odtu diyordum lan!" bahane bulmayi birakin, nasilsa bi ise yaramayacak. AGLAMAK FALAN DEĞİL, Birden Çot diye getirdiler koydular bunu önümüze, MAÇ BASLADIKTAN SONRA KURAL DEĞİSTİRİLMEZ derler, TABİ DELİKANLI ADAMSAN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eski sistem yüzünden paso öss'de çıkacak sorulara hazırlanıyoduk , şimdi sistem değişti ve fazla bakmadığımız lise 2 konularına da tekrar çalışmak zorundayız. ha bu arada , haksızlık yapıldığını kim söyledi ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben bu sene liseden mezun oldum Öss ye girdim ama Lise 2 ve Lise 3 derslerine önem vermedim Öss de yok diye su anda o derslerde eklendi ve nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum bizim durumumuzu hiç düşünmeden bu tür kararlar alan bir ülkede yaşıyoruz bizede yazık degilmi;? Seneye bir daha hazırlanıcam Öss ye başarılı olma ihtimalim gene az gibi görünüyo... Ailemizin bize bunca senedir yaptıgı harcamalar emekler boşamı gidicek sorumsuz bir hükümet yüzünden insanlar bazı şeyleri bir anda değiştirmeyi birşey zannediyolar ama insanların hayatları ile oynadıklarının farkında bile değiller![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: gokkkan, 29 Temmuz 2005 08:47 tarihinde demiş ki: said: riglous, 29 Temmuz 2005 01:22 tarihinde demiş ki: su gune kadar benim duydugum en buyuk isyan tum hayatimizi 3 saate sigdiriyolar yorumuydu. e bunu asmak icin 3 sinav diye bi sey salladim, ama salladim yani bu kadar ciddiye almaniz gerekmez. ilerde olur belki... kaldi ki ulan 3 sinav dedik insanlar para vermemekten bahsediyo ya... yani sizi bedavaya uni.'ye soksalar, niye ustune para vermiyolar diye aglarsiniz yine... akil fikir... @gokkan, emrivaki... sen lisede ogretilenleri ogrenmek zorunda misin? evet. daha ne? ne emrivakisi? adam gibi derslerine calismissan gayet yaparsin. kaldi ki degisiklik lise3'un eklenmesi. daha lise3'e yeni gecmissiniz neyin yaygarasini yapiyosunuz. bence yatin kalkin halinize dua edin. bu sene, onceki senelerden giremeyen insanlar zorlanacak en fazla. onlar lise3'u hic okumadilar cunku. bence bu sizin lehinize oldu biraz da... ama siz buna bakmayin, AGLAMAYA DEVAM ARKADAS... penguende bi karikatur vardi, haliniz resmen oyle: ".... Ulan ben de neden 2 saatte 3 soru cozebildim diyordum?! tabi yaa! anamin verdigi akideleri yutmayi unutmusum... ohh bee! bi an neredeyse elveda odtu diyordum lan!" bahane bulmayi birakin, nasilsa bi ise yaramayacak. AGLAMAK FALAN DEĞİL, Birden Çot diye getirdiler koydular bunu önümüze, MAÇ BASLADIKTAN SONRA KURAL DEĞİSTİRİLMEZ derler, TABİ DELİKANLI ADAMSAN.. Delikanlılıgın, macın konuyla ne alakası var? Sabah sabah guldurdunuz ha helal. Riglous dogru demis. Simdi sayısal biri icin lise mufredatına neler ekleyecekler ona bakalım: * Matematik: Trigonometri ve Calculus. Eger universitede herhangi bi muhendislik, temel bilimler ya da iktisat okuyacaksan bu konuları zaten ogrenmek zorundasın. Ogrenmezsen universitede basına zorla koyarlar, ha eger kapagı attım uniye de sonra bakarız diyenlerdensen uyarayım. Bi sene uzatmaya ya da kasmaya hazırlıklı ol o zaman, bu is cunku saka degil. Trigonometri cok zor yapamıyorum diyosanız calculusu nası yapıcaksınız, "integral cok zor" diye aglıyosanız tayloru diffi nasıl anlayacaksınız? Bunları zaten catır catır yapmanız lazım, ossden once ya da sonra. Zor olabilir ama isyan edilecek bisey yok, biz de yapıyoruz bak isyan ediyo muyuz. "Bohuhu calculuste green's theorem cok zor mufredattan kaldırsınlar" lol Ustteki bolumlerden birinde degilseniz, kasmanıza gerek yok. Ben kasamam diyosan da o zaman git tıp, mimarlık, isletme, sosyoloji vs okumayı ciddi olarak dusun derim. * Fizik: Aynen yukarıdaki. Kimya ya da muhendisligi ya da alakalı seyleri okuyacaklar yine gecebilir. İsin komik yanı, cogu unide ilk donem direk olarak lise2/lise3 fiziginin tekrarı ile gecer. Burda zaten eklenecek konular, dalga bi de yanına hafif bi quantum olucak. Optik zaten sınavda cıkıyor, bikac ufak konu var eklenen o kadar. * Kimya: Redoks ve organik kimya var buyuk konu olarak. Redoksun ustunden biraz gecerdi dersaneler zaten biraz da gecmis olucaklar. Organik kimya bas agrıtabilir ama, o is biraz ezbere kacıyo zaten, doktor adaylarının isine gelir bu ama. * Biyoloji: Lise 3 mufredatının neredeyse tamamı zaten sınavda var. Evrim var bi tek konularda olmayan, e iyi de o zaten dersanelerde ogretiliyor konuların daha iyi kavranması icin. Ben okulda okuyup da dershanede gormedim bi konu bile hatırlamıyorum biyolojiden. Zaten eskiden de konu coklugundan biraz zordur biyoloji, simdi de oyle olucak bisey degismedi. Ha bi de su var ki, calısma temposunda ya da zorlugunda hicbisey degismeyecek. Sanki eski sistemde herkes yan gelip yatıyodu da, simdi hersey cok zorlastı. Hayır eskiden de calısan adam deliler gibi calısırdı calısmayan surterdi. Simdi de oyle olucak, bi iki konu eklendi diye hersey degisicek sanmayın. Bi sene oncesinden calısmaya baslıyosunuz, sınavda ne kadar cok konu olsa da hepsini yapabilirsiniz koca bi sene bu. Hem simdi isiniz cok daha kolay bence, cunku okul ve dershanelerde farklı konular islenip de kafanız sulanmayacak. Bu cok daha iyi bence, keske bizim senede olsaydı diyorum ama olan oldu.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 arkadaşlar atrık lise 3 konusu araya girdimi ünivde çok rahatlacaksınz çünkübunları öğrenmeden ünivden geçiş yok süründürürler saç baş yoldururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: khalad, 29 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Ben bu sene liseden mezun oldum Öss ye girdim ama Lise 2 ve Lise 3 derslerine önem vermedim Öss de yok diye su anda o derslerde eklendi ve nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum bizim durumumuzu hiç düşünmeden bu tür kararlar alan bir ülkede yaşıyoruz bizede yazık degilmi;? Seneye bir daha hazırlanıcam Öss ye başarılı olma ihtimalim gene az gibi görünüyo... Ailemizin bize bunca senedir yaptıgı harcamalar emekler boşamı gidicek sorumsuz bir hükümet yüzünden insanlar bazı şeyleri bir anda değiştirmeyi birşey zannediyolar ama insanların hayatları ile oynadıklarının farkında bile değiller! çok pardon ama sen össye hazırlanma. çünkü öss sistemini hükümet değiştirmedi ösym değiştirdi ösymde hükümetten bambaşka birşey geçenlerde resmen kafa tutuyorlardı.... körlemesine deli cesareti ile saldırcak yer aramışsın biraz... @Venator fizikte dalga elektron hareketi bombardıman girişi var zaten lise3 ikinci dönem derslerinde fen liselerinde işliyorlardı izmirde(fatih fen, yamanlar fen, izmir fen) kimya ise organik eklenio ondan da tıpta seçsen görüosun organiği zorunlu öğrenceksin @gokkkan sen nasıl konulara hakim olduğunu sanıyorsun anlamıyorum bu sene ea2 soz3sü izmirden çıktı yan yana kampta çalıştığım yan sınıfımda okuyan çocuktu o arkadaş geçen sene lise2de bile(ki bizim denemeler lise2 denemeleri ve öss ayrı olurdu) 30 dk geç girip 30 dk erken çıkar 290 altına düşmezdi bu sene de düşmedi türkiye geneli sınavlarının hepsinde sys soz yada eadan birinde yada ikisinde derece yaptı(derece kavramı ilk 3...) güvender çatısında öds sınıflarına uygulanan görebileceğiniz en boru sorularla yapılan fem m1 tm1 sınavlarında (3 adet olur) 2sinde 1 bio yanlışı yaptı sadece sonuncusunda da soz ea 1. oldu. ayrıca lise2deyken mat dünya olimpiyatlarında 83. gibi bişi oldu lise3 sonuçları gelmedi daha bilemicem. niye anlattım böyle kopuk adama hala ne kasıon 280 alsan ek puanlarla elektronik okuyabiliosun heryerde diyince adamın cevabı "ya 280 yapamazsam..." bu herif son hafta haricinde de konu çalıştı bio çalıştı ikinci dönem paso ama sonuçta çalıştı diğerlerinede hep göz attı böyle kopuk arkadaş bile eksiğim olabilir derken senin ahkam kesmen garip geldi :) sana şunu söyliyim sen ne kadar kr@l b@bsda olsan KONULARI BİTİRDİM UBERIM artık desende eksiğin sürekli vardır bunu diyen çok kişi vardı hepsi sürekli konuda çalıştı tekrarda yaptı çok yukardan bakıosun ortama konularda bazen bilemiceğin öyle detaylar varki herifler onu çat sorabilio... neyse çok uzattım ama ağlayacağına o kadarda eminsen öss konularıda bitti diyosan lise2 2. dönem kimya fizik ve lise2 trigo lise3 türev integral çalış(lise3 fonk çalışma bildiğin fonk bi kaç özel tanımlı fonk öğretiolar onlarında tanımı bil yetio) ağlamak yerine icraat yapmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: slayer__, 30 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: khalad, 29 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Ben bu sene liseden mezun oldum Öss ye girdim ama Lise 2 ve Lise 3 derslerine önem vermedim Öss de yok diye su anda o derslerde eklendi ve nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum bizim durumumuzu hiç düşünmeden bu tür kararlar alan bir ülkede yaşıyoruz bizede yazık degilmi;? Seneye bir daha hazırlanıcam Öss ye başarılı olma ihtimalim gene az gibi görünüyo... Ailemizin bize bunca senedir yaptıgı harcamalar emekler boşamı gidicek sorumsuz bir hükümet yüzünden insanlar bazı şeyleri bir anda değiştirmeyi birşey zannediyolar ama insanların hayatları ile oynadıklarının farkında bile değiller! çok pardon ama sen össye hazırlanma. çünkü öss sistemini hükümet değiştirmedi ösym değiştirdi ösymde hükümetten bambaşka birşey geçenlerde resmen kafa tutuyorlardı.... körlemesine deli cesareti ile saldırcak yer aramışsın biraz... ne biliyim bir hışımla yazdım öss diyince malum cinler tepeme gelio o ösyme olucaktı bu aralar hükümet lafı takıldı kafama o yüzden olmuş ama ÖSS ye hazırlanmama konusunda haklısın bunalımdan gebericem ama hazırlanmam şart![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yurtdışına bak istiosan 3.000 euro bulg tıp bizim arkadaş çifte vatandaş olunca orda okucak galiba daha geçerli bi diploma türkiyede alacağından(dünya çapında değerlendirirsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 "Beni Bağlamaz kardesim, snawa ben bu sene çalstm butun konuları bitirdm, bu sene sdc soru bankası çözcktm ama simdi noldu?Hm?" sen lise3 konularini gordun mu okulda? hyr... demekki okula gidip odevlerini yapman gerekiyomus. olmasi gereken buydu. sacmaliyosunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zuhauha çocuğa bak, konuları bitirdim süperim ahahahaha tamam harvırda gidersin[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oha butun konuları bitirmissin. Biz iki hafta kala biyolojiyi tekrarlıyoduk yeni seyler cıkıyodu sen herseyi bitirmisin ha aslansın kaplansın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kime ne kardesim bitirsem de bitirmesem de..BİTİRDİM AMA PLANLARIM BOZULDU WAR MI?Alla alla..İstediğim gibi kullanırım haklarımı, ayrıca kimse bana sen nası olsa konuları bitiremessn, bizim o yüzden müfredatı deystirme hakkm war diyemez..Bu arada FEM 1 im ben öle sallamıorm ciddn bu sene soru bankalarnı bitircktk siz inanmasanız da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: riglous, 30 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: "Beni Bağlamaz kardesim, snawa ben bu sene çalstm butun konuları bitirdm, bu sene sdc soru bankası çözcktm ama simdi noldu?Hm?" sen lise3 konularini gordun mu okulda? hyr... demekki okula gidip odevlerini yapman gerekiyomus. olmasi gereken buydu. sacmaliyosunuz. olması gereken o olabilr ama bana girio bu olayın kulfeti..Bizim suçumuz ne?Ben buna isyan ediyorum ama herkes ösym ye arka çıkıyo nası bi düsünce anlamadm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Baggio, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Triginometride 37-53 ucgeni yoktur zaten, fizikte geometride olur o, matematik kabul etmez onu. Tam 0,6 0,8 degildir cunku o sin'ler cos'lar, ince de olsa kusuratlari vardir. adam isi bilio[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 @gokkkan fem 1im demişsin konuları bitirdim demişsinde daha bi mat sorusu sormuşsunki fix kek sorusudur onu geçtim fem1 sen ve konuları bitirdim diyorsan şöyle bişiler yapmışsındır bizi dersane 2004 yazında iste götürdü kızlar fatih ünivde erkekler fem yurtlarında kampa girdi 1-1.5 hafta kampta geçen yılların zirve ve zirve öğretmen eklerini yaptırdılar femde olduğuna göre böyle bi programa tabi tutulmuş olabilirsin ama yukardaki uzun mesajımı okursan genede bi haltı bitirmediğini anlarsın mesela karaciğerde co2 tüketimi vardır bunu biliyor muydun? aklıma gelen sözel bi soru bu daha bi çok ilginç soru var. ayrıca bu yeni sistemde iyi öğrenciysen zaten daha iyi olabilirsin.. valla gereksiz yaygara yapiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: gokkkan, 30 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki: olması gereken o olabilr ama bana girio bu olayın kulfeti..Bizim suçumuz ne?Ben buna isyan ediyorum ama herkes ösym ye arka çıkıyo nası bi düsünce anlamadm.. zaten anlatabılsem, unıversıteye gırmeyı hak edecek bı bırey olursun. hala bencıl dusunuyosun. burda sorun senın veya benım cıkarım degıl, dogru bı olcum yapılması. bıze kulfet bınıyo ne demek? sankı dıger ınsanlar farklı bı sınava gırıyomus gıbı konusuyosun. sınav sana kulfet getırdıyse dıgerlerıne de kulfet getırdı. "herkes osym'ye arka cıkıyo" hmmm neden acaba... belkı haklı oldugundandır... yanı cıkarlarınıza uymuyo dıye ılla herkes sıze arka cıkacak degıl ya... adamlar dogru bı karar aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben lıse 3 tekıler ıcın uzuluyorum genelde oss ye gırenler lıse 1 konusuna fazla agırlık verır onlar sımdı bu 3 seneyı ıyıce yutmaları lazım bu senede..Calısın gecin unıversıteyı..Calıskan pati olun..:)..Sıkayet edıcek durumumuz yok...Calısmaktan baska care yok..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: "herkes osym'ye arka cıkıyo" hmmm neden acaba... belkı haklı oldugundandır... yanı cıkarlarınıza uymuyo dıye ılla herkes sıze arka cıkacak degıl ya... adamlar dogru bı karar aldılar. Doğru veya yanlış, yola çıkmış yolcularız biz, saçma sapan is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en büyük artısı çalışanla çalışmayanı birbirinden ayırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 orası kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 var abi mesela bana çok yarıyor..okul puanının getirisi azaltıldı..zaten benimki düşüktü..bilgi kazanıcak..eskisi gibi herkes matematik yapamıcak..bu da bize yaradı...çok çalışan kazanıcak bunun ötesi yok..bilen kazanıcak..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 BUPS, TED gibi IB programı yapan okullar için inanılaz bir avantajı var. konların tamamı derinlemesine işleniyor. eski sistemde bu okullar başarılı olamıyordu çünkü matematik ve fendeki üniverste düzeyinde okudukları hiçbir konu çıkmıyordu. türkiyenin birçok devlet okulunda (öss ye gireceklerin 90% ını oluşturan kesim de) lise 2 ve 3 hiç adam gibi okutulmuyor. lise 2 müfredatı için iş işten zaten geçti, lise 3 de alışılmadığı için çuvallayacak deniyor. ANAFEN'in (ankaradaki... isim benzerliği olan istanbuldaki diil) başkanı ahmet nuri akay bu sınavda en başarılı olan öğrenciler BUPS, TED gibi okullardan çıkacak dedi. bir BUPSlı olarak, işallah diip başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yanlız doğruya doğru, yapılması gereken bunu şimdi haber verip, 2008 de değiştirmeleri gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ib okuyasan niye tr'de kalasin ki, yurtdisina git...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Caglar35, 03 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: yanlız doğruya doğru, yapılması gereken bunu şimdi haber verip, 2008 de değiştirmeleri gerekiyordu İŞTE BEN DE BUNU SÖLİORM AMA ANLAMıYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yurtdışına bak istiosan 3.000 euro bulg tıp bizim arkadaş çifte vatandaş olunca orda okucak galiba daha geçerli bi diploma türkiyede alacağından(dünya çapında değerlendirirsek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 "Beni Bağlamaz kardesim, snawa ben bu sene çalstm butun konuları bitirdm, bu sene sdc soru bankası çözcktm ama simdi noldu?Hm?" sen lise3 konularini gordun mu okulda? hyr... demekki okula gidip odevlerini yapman gerekiyomus. olmasi gereken buydu. sacmaliyosunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zuhauha çocuğa bak, konuları bitirdim süperim ahahahaha tamam harvırda gidersin[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oha butun konuları bitirmissin. Biz iki hafta kala biyolojiyi tekrarlıyoduk yeni seyler cıkıyodu sen herseyi bitirmisin ha aslansın kaplansın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kime ne kardesim bitirsem de bitirmesem de..BİTİRDİM AMA PLANLARIM BOZULDU WAR MI?Alla alla..İstediğim gibi kullanırım haklarımı, ayrıca kimse bana sen nası olsa konuları bitiremessn, bizim o yüzden müfredatı deystirme hakkm war diyemez..Bu arada FEM 1 im ben öle sallamıorm ciddn bu sene soru bankalarnı bitircktk siz inanmasanız da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: riglous, 30 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: "Beni Bağlamaz kardesim, snawa ben bu sene çalstm butun konuları bitirdm, bu sene sdc soru bankası çözcktm ama simdi noldu?Hm?" sen lise3 konularini gordun mu okulda? hyr... demekki okula gidip odevlerini yapman gerekiyomus. olmasi gereken buydu. sacmaliyosunuz. olması gereken o olabilr ama bana girio bu olayın kulfeti..Bizim suçumuz ne?Ben buna isyan ediyorum ama herkes ösym ye arka çıkıyo nası bi düsünce anlamadm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Baggio, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Triginometride 37-53 ucgeni yoktur zaten, fizikte geometride olur o, matematik kabul etmez onu. Tam 0,6 0,8 degildir cunku o sin'ler cos'lar, ince de olsa kusuratlari vardir. adam isi bilio[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 @gokkkan fem 1im demişsin konuları bitirdim demişsinde daha bi mat sorusu sormuşsunki fix kek sorusudur onu geçtim fem1 sen ve konuları bitirdim diyorsan şöyle bişiler yapmışsındır bizi dersane 2004 yazında iste götürdü kızlar fatih ünivde erkekler fem yurtlarında kampa girdi 1-1.5 hafta kampta geçen yılların zirve ve zirve öğretmen eklerini yaptırdılar femde olduğuna göre böyle bi programa tabi tutulmuş olabilirsin ama yukardaki uzun mesajımı okursan genede bi haltı bitirmediğini anlarsın mesela karaciğerde co2 tüketimi vardır bunu biliyor muydun? aklıma gelen sözel bi soru bu daha bi çok ilginç soru var. ayrıca bu yeni sistemde iyi öğrenciysen zaten daha iyi olabilirsin.. valla gereksiz yaygara yapiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: gokkkan, 30 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki: olması gereken o olabilr ama bana girio bu olayın kulfeti..Bizim suçumuz ne?Ben buna isyan ediyorum ama herkes ösym ye arka çıkıyo nası bi düsünce anlamadm.. zaten anlatabılsem, unıversıteye gırmeyı hak edecek bı bırey olursun. hala bencıl dusunuyosun. burda sorun senın veya benım cıkarım degıl, dogru bı olcum yapılması. bıze kulfet bınıyo ne demek? sankı dıger ınsanlar farklı bı sınava gırıyomus gıbı konusuyosun. sınav sana kulfet getırdıyse dıgerlerıne de kulfet getırdı. "herkes osym'ye arka cıkıyo" hmmm neden acaba... belkı haklı oldugundandır... yanı cıkarlarınıza uymuyo dıye ılla herkes sıze arka cıkacak degıl ya... adamlar dogru bı karar aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben lıse 3 tekıler ıcın uzuluyorum genelde oss ye gırenler lıse 1 konusuna fazla agırlık verır onlar sımdı bu 3 seneyı ıyıce yutmaları lazım bu senede..Calısın gecin unıversıteyı..Calıskan pati olun..:)..Sıkayet edıcek durumumuz yok...Calısmaktan baska care yok..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: "herkes osym'ye arka cıkıyo" hmmm neden acaba... belkı haklı oldugundandır... yanı cıkarlarınıza uymuyo dıye ılla herkes sıze arka cıkacak degıl ya... adamlar dogru bı karar aldılar. Doğru veya yanlış, yola çıkmış yolcularız biz, saçma sapan is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en büyük artısı çalışanla çalışmayanı birbirinden ayırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 orası kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 var abi mesela bana çok yarıyor..okul puanının getirisi azaltıldı..zaten benimki düşüktü..bilgi kazanıcak..eskisi gibi herkes matematik yapamıcak..bu da bize yaradı...çok çalışan kazanıcak bunun ötesi yok..bilen kazanıcak..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 BUPS, TED gibi IB programı yapan okullar için inanılaz bir avantajı var. konların tamamı derinlemesine işleniyor. eski sistemde bu okullar başarılı olamıyordu çünkü matematik ve fendeki üniverste düzeyinde okudukları hiçbir konu çıkmıyordu. türkiyenin birçok devlet okulunda (öss ye gireceklerin 90% ını oluşturan kesim de) lise 2 ve 3 hiç adam gibi okutulmuyor. lise 2 müfredatı için iş işten zaten geçti, lise 3 de alışılmadığı için çuvallayacak deniyor. ANAFEN'in (ankaradaki... isim benzerliği olan istanbuldaki diil) başkanı ahmet nuri akay bu sınavda en başarılı olan öğrenciler BUPS, TED gibi okullardan çıkacak dedi. bir BUPSlı olarak, işallah diip başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yanlız doğruya doğru, yapılması gereken bunu şimdi haber verip, 2008 de değiştirmeleri gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ib okuyasan niye tr'de kalasin ki, yurtdisina git...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Caglar35, 03 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: yanlız doğruya doğru, yapılması gereken bunu şimdi haber verip, 2008 de değiştirmeleri gerekiyordu İŞTE BEN DE BUNU SÖLİORM AMA ANLAMıYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar