Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 İstanbulluyum ama dedikleriniz de tuzu biberi :-P[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 enerjinizin %50 sini canınızı kurtarmak için harcıyorsanız türkiyede yaşıyosunuz...[hline]-----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bende Turkiye'nin Baskenti Ankara'da Oturuyorum[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 eğer bir şahin'i doldurmuş 5 amele bangır bangır müslüm gürses dinliyorsa sokak aralarında aşırı hız yapıyorsa , yoldan geçen kızlara gel gel yapıp laf atıyorsa kafalarını kollarını camdan çıkartıp Petek Dinçöz'ün okşa okşa şarkısını dinlerken etrafa laf atıyorsa istanbullusunuz demektir.[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: theKingpin, 03 July 2003 23:54 tarihinde demiş ki: Kusra bakmayın ama sıcakta en çekilmicek yer Bandırma çünkü nem oranı %100 bu durumda 30 derece olunca eşyalar falan üstünüze yapışıyor..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan lol :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben ankaralıyım ama eğer dışarı çıkmak için can atıp dışarı çıktıktan sonra "hay ben böyle sıcağı bilmem ne yapıyım" diyosanız antalyalısınız :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben izmirliyim izmirde oturuoyrum sıcaktan buharlaşma aynen geçerli hatta fazlasıyla geçerli[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Gawain, 04 July 2003 11:35 tarihinde demiş ki: eğer bir şahin'i doldurmuş 5 amele bangır bangır müslüm gürses dinliyorsa sokak aralarında aşırı hız yapıyorsa , yoldan geçen kızlara gel gel yapıp laf atıyorsa kafalarını kollarını camdan çıkartıp Petek Dinçöz'ün okşa okşa şarkısını dinlerken etrafa laf atıyorsa istanbullusunuz demektir.[hline]Mixed Website hiç alakası yok.bu dediğin asıl en az istanbulda war. bunca şeyden bahsediyorsunuz ama istanbulda yaşamanın avantajlarının da farkında değilsiniz sanırım. ben şu an hemen yanımızdaki izmit ilinin 4 ilçesinden 1 inin merkezindeyim. we istanbulun en kötü yeriyle (maltepeden sonrasını kastetmiyorum tuzla pendik kartal ws.. falan diil yani) bile kıyaslanınca burası köy gibi insanlar da dağdan gelmiş gibi gelio adama. yani istanbul insanı deli etse bile bazı şekillerde, bir o kadar da geliştiriyor. ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Oss sınavına girmeden once yanınıza yaklasan bir erkegin size beni *****sin diye sorularını duuyuyorsan nerelisindir bilemicem . :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Öss formunun zarfında "Bu zarf sınav evrakı içermektedir, kırıştırmayın, katlamayın" yazarken size gelen zarf üstünden kamyon geçmiş gibi ise, Türkiye'nin eğitim sistemi içerisindesiniz ve sizin için kurulmuş bu sistemde yine sizin için oluşturulmuş çözümsüz cici sorunlarla karşı karşıyasınız demektir. Burası Törkiye :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 LoL Tek kelime ile :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar