Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz nerelisiniz..?

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

eğer bir şahin'i doldurmuş 5 amele bangır bangır müslüm gürses dinliyorsa sokak aralarında aşırı hız yapıyorsa , yoldan geçen kızlara gel gel yapıp laf atıyorsa kafalarını kollarını camdan çıkartıp Petek Dinçöz'ün okşa okşa şarkısını dinlerken etrafa laf atıyorsa istanbullusunuz demektir.[hline]Mixed Website
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 03 July 2003 23:54 tarihinde demiş ki:
Kusra bakmayın ama sıcakta en çekilmicek yer Bandırma çünkü nem oranı %100 bu durumda 30 derece olunca eşyalar falan üstünüze yapışıyor..[hline]The Legends will never die
KinGpiN
the striked sazan

lol :)[hline]The Legends will never die
KinGpiN
the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gawain, 04 July 2003 11:35 tarihinde demiş ki:
eğer bir şahin'i doldurmuş 5 amele bangır bangır müslüm gürses dinliyorsa sokak aralarında aşırı hız yapıyorsa , yoldan geçen kızlara gel gel yapıp laf atıyorsa kafalarını kollarını camdan çıkartıp Petek Dinçöz'ün okşa okşa şarkısını dinlerken etrafa laf atıyorsa istanbullusunuz demektir.[hline]Mixed Website

hiç alakası yok.bu dediğin asıl en az istanbulda war.
bunca şeyden bahsediyorsunuz ama istanbulda yaşamanın avantajlarının da farkında değilsiniz sanırım.
ben şu an hemen yanımızdaki izmit ilinin 4 ilçesinden 1 inin merkezindeyim.
we istanbulun en kötü yeriyle (maltepeden sonrasını kastetmiyorum tuzla pendik kartal ws.. falan diil yani)
bile kıyaslanınca burası köy gibi insanlar da dağdan gelmiş gibi gelio adama.
yani istanbul insanı deli etse bile bazı şekillerde, bir o kadar da geliştiriyor. ehm.
Sosyal ağlarda paylaş

Öss formunun zarfında "Bu zarf sınav evrakı içermektedir, kırıştırmayın, katlamayın" yazarken size gelen zarf üstünden kamyon geçmiş gibi ise, Türkiye'nin eğitim sistemi içerisindesiniz ve sizin için kurulmuş bu sistemde yine sizin için oluşturulmuş çözümsüz cici sorunlarla karşı karşıyasınız demektir. Burası Törkiye :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...