demorah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçen günlerde gittiğim bir filmcinin tozlu raflarında duruyordu izlenecek başka hiç birşey olmadığı için aldım koydum cebe İzleyince gerçekten çok sevdim 70lerin tadında bir film Pastel renkli bir kasabanın yazında bir mucid tarafından yapılan edwardın yaşadıklarını anlatıyor Başrolde jack sparrow rolünün altında bir performans sergilemeyen johnny deep var Kesin izleyin derim:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu zevki yaşamak istiyorum=) Bu Konu Daha Önce Açıldı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 simdi bu konulardan hangisine mesaj atiyim ... neyse.. güzel bir filmdi gerçekten, ilginç konusu da, izlemeyen varsa tavsiye ederim. Bana nedense hep dram gibi gelmişti, üzülmüştüm adamcagiza, hiç de o kadar komik bulmamiştim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gold max vermilerdi ben pek sevmemiştım o filmi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bir erkek olarak johnny depp in neden kıskanılması gerektiği üzerine başka bir kanıt oluyor. Güzel oyunculuk johnny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İlginç bir filmdi tam anlamıyla :)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132663 burdan devam edelim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar