Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 uheuheuh az önce kutu tamek şeftali suyunun içinden ağzıma birşey geldi :horace: güsel yeşiimsi bir kurtçuk çıkardım ağzımdan. ağzımı birazdan tuzruhu ile ovucam. :horace: hep derdim arkadaşlara sizin için en çürük şeftalileri seçiorum ağaç diplerinden diye galba teki da bana denk geldi :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rofl![signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu arada ufak bir bilgilendirme yapıyım dedim: reklamlarda görürsünüz dalından meyvelerden oluşan hede hödö için serinleyin. hiç boşuna aldanmayın.yıllardır tamek bizim köye gelir ve yıllardır tamek aroma gibi firmalara meyve veririm we ağaç diplerine düşmüş çürümüş küflenmiş fare yada çeşitli böcükler tarafından yenmiş şeftaliler meyve suyu firmalarının kasalarına konur. üzerine arılar dahi konmaz çürüğünden. ineğe atsan yemez. o derece berbat haldeki şeftaliler siz tüketicelere güselce işlendikten sonra (bikaç kanser edici maddeyle beraber) dalından kopma taze görünümü weren reklamlar yoluyla sizlere satılıor. yani unutun dalından taze meyveyi. çürüğün de çürüğü içtiğiniz meyve suuları. benim bildiğim sadece vişne suyu sağlam işneden yapılıor. ki onada çürük meyveler konuluyor. tekrar afiyet olsun.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 05 Ağustos 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla saol bea artık içemem ben bidaa meyve suyu ama tabi iiki soledin[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 istersen tereyağınında nasıl yapıldığını söliyim? :horace: bidaha ekmeğine yağ sürmessin[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bonus o kurtçuk bonus.[signature][hline]Aslında..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evde 1 litrelik tamek şeftali var nasıl içecem ben onu şimdiş :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 solemeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Laraken, 05 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: bonus o kurtçuk bonus. rofl :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: unaccompanied, 05 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: solemeeeeeeeeeeeeee sucuk istermisin? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 peki düzgün olarak yapılan ney var Allah aşkına aslında hersey ole[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bişey olmaz bi kucuk kurtcuktan Protein :P[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abi noolacak küçücük böcekten ne tuzruhusu saçmalama yaa..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oldukça "nahoş" bir durum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kardesim nasıl ne olucak kurtcuktan ben meyve suyuna para verdim artı kurtçuk da içmem verdiğim para kadar içerim günah haram olur[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kola-fare hikayesinden iyidir :) göz görmeyince mide katlanırmış bişicik olmaz *!içecek hastasıdır*[signature][hline]Fire in the Darkness...
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bir keresindede hatırlayan varmı bilmiyorum ama; ''ABDde meyve suyu şişesinin içinden penis çıktı.'' diye haber vardı Hürriyet gazetesinde.. Linki De Bu Haberin [signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: [Bu mesaj SbNN tarafından 05 Ağustos 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yuhantes!! çükü-cola :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ketçaptanda çıkmıştı penis =) sonra başka birşey olduğu söylendiydi aehauh .. En iyisi migros da carrefour da falan satılan taze sıkılmış portakal suları şu 3 günlük olan .. bol bol onlardan için portakal-nar , muz portakal nar falan filan[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben siz yeticek kadar hergün çürük şeftali topluyorum bırakın onları :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence iğrenilecek bir konu değil. Düzenin en büyük sorunu. Bu türlü daha ucuza üreterek, daha fazla kar sağlıyorlar. İnsan sağlığı ve temizlik onlar için son sırada geliyor.(göstermelik temizlik olaylarını söylemiyorum)[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız [Bu mesaj Thestral tarafından 05 Ağustos 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Cappy için. Direk kendileri üretiyolarmışmış. %100 portakal suyu var (%100 değil tabi ama işte) çok güzel o. Sıkma portakal suyu kırması.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 migrosdaki ve carrefourdaki sıkma meyve sularını için süper onlar... aaah aah *! içi gider. *[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Grzly, 05 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki: yuhantes!! çükü-cola :horace: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Jucy bim'de satılıyo sanırım şimdiye kadar en beğendiim meyve suyu[signature][hline]Fire in the Darkness...
Öne çıkan mesajlar