Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdatınız...bi şarkı var ama...

amon

Öne çıkan mesajlar

bi sexy hintli kadın bide latinzencisi bi repçi söylüo
chori chori falan geçiyo içinde
arkada the pink pussycat yazıo
bi zamanlar yeni tv de falan yayınlandı
klip de hintli habire dans ediyo,,başka hintli iki sevgili geliyo...sonra kızda dans etmek istio...sevgilisi müsade etmiyo...klibin sonunda meğerse o kızda pink pussycat tanmış falan....imdatınız lütfen...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Sosyal ağlarda paylaş

klibi hiç benzetemedim ama pussycat ten şu geldi aklıma,

"pussycat dolls - don't cha"

bi zenci ile esmerimsi bir hatun var ama hatun pek hintliye benzemiyordu açıkçası=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

çori çori hebele hübeleeee bilmemne heee

seklindeyse bu chori chori adli sarki iste.

Klibinde gerizekali bi kiz "ben güzelim erkekler bana yaziyo" edasiyla odadan bozma bi barda salak salak hareketler yapiyosa ve kizin sesi sende cinayete tesebbüse neden oluyorsa su üstte aket atumun yazdigi sarki[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi ara hatun hane duvardaki sex on the beach yazısını gosterıyo dımı walla oturup burda klibi anlatırım :D

bi elemanla bi hatun bara geliyolar sora kız dans etmek ıstıyo kız elemana cakıyo tokatı cıkıyo baslıyolar dansa fln eleman asagıya ındırıyo daha sora hatun cıkartıyo kartı ben buranın memberıyım hea noluyo fln havalarında öle bitiyo sora dans eden dolgun dudaklı :D hatun gel işareti yapıyo işaret parmağınlan :P[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 05 Ağustos 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
ya bi ara hatun hane duvardaki sex on the beach yazısını gosterıyo dımı walla oturup burda klibi anlatırım :D

bi elemanla bi hatun bara geliyolar sora kız dans etmek ıstıyo kız elemana cakıyo tokatı cıkıyo baslıyolar dansa fln eleman asagıya ındırıyo daha sora hatun cıkartıyo kartı ben buranın memberıyım hea noluyo fln havalarında öle bitiyo sora dans eden dolgun dudaklı :D hatun gel işareti yapıyo işaret parmağınlan :P

ewet o şarkı!!!! adı ne onun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...