amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi sexy hintli kadın bide latinzencisi bi repçi söylüo chori chori falan geçiyo içinde arkada the pink pussycat yazıo bi zamanlar yeni tv de falan yayınlandı klip de hintli habire dans ediyo,,başka hintli iki sevgili geliyo...sonra kızda dans etmek istio...sevgilisi müsade etmiyo...klibin sonunda meğerse o kızda pink pussycat tanmış falan....imdatınız lütfen...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 klibi hiç benzetemedim ama pussycat ten şu geldi aklıma, "pussycat dolls - don't cha" bi zenci ile esmerimsi bir hatun var ama hatun pek hintliye benzemiyordu açıkçası=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 don t cha diil...hatta pusssycat dolls da diil[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eger ki sarkıda chori chori hamgorise yar karenge gibi şeyler sölüosa mela - chori chori =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bi insan bu sarkiyi neden arar yahu : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 içinde rap bölümde var...hatta kızın sesini oynayarak metalikleştirmişler[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hay hay hay dio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: wussy, 04 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki: hay hay hay dio mu ? hatırlamıom ama melodiyi söylerim...hay hay hay dien hangi si?[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mere nasib mein olabilir mi?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çori çori hebele hübeleeee bilmemne heee seklindeyse bu chori chori adli sarki iste. Klibinde gerizekali bi kiz "ben güzelim erkekler bana yaziyo" edasiyla odadan bozma bi barda salak salak hareketler yapiyosa ve kizin sesi sende cinayete tesebbüse neden oluyorsa su üstte aket atumun yazdigi sarki[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya bi ara hatun hane duvardaki sex on the beach yazısını gosterıyo dımı walla oturup burda klibi anlatırım :D bi elemanla bi hatun bara geliyolar sora kız dans etmek ıstıyo kız elemana cakıyo tokatı cıkıyo baslıyolar dansa fln eleman asagıya ındırıyo daha sora hatun cıkartıyo kartı ben buranın memberıyım hea noluyo fln havalarında öle bitiyo sora dans eden dolgun dudaklı :D hatun gel işareti yapıyo işaret parmağınlan :P[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Fransua, 05 Ağustos 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ya bi ara hatun hane duvardaki sex on the beach yazısını gosterıyo dımı walla oturup burda klibi anlatırım :D bi elemanla bi hatun bara geliyolar sora kız dans etmek ıstıyo kız elemana cakıyo tokatı cıkıyo baslıyolar dansa fln eleman asagıya ındırıyo daha sora hatun cıkartıyo kartı ben buranın memberıyım hea noluyo fln havalarında öle bitiyo sora dans eden dolgun dudaklı :D hatun gel işareti yapıyo işaret parmağınlan :P ewet o şarkı!!!! adı ne onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne bilem Deli Çoban galiba :lol:[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aaa ben bu şarkıyı biliyorum adı neydi yaa dilimin ucunda...bulursam söylerim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar