archerCEZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 herkese slm... Ben eski Knigth-online oyuncusu ceza Fakat bir süre once oyunu oynamayı bırakmıstım paralı oldugu ıcın. sımdı duydum bedava knıght oynuyabılıyormusuz. Eskı accantum da lvl 52 yıdı sımdıde aynı accantla devam edebılıyormuyuz? Acele cevap gelırse cok sevınıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yalnız bedava serverda oynamak icin butun charlarını silmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: bendeniz 2 dk önce diğer topicte demişim ki: şimdilik değil her zaman bedava. ama haftada bir restart atılacak server'a. sadece yeni başlayanların oyunu tanımalarına yardımcı oluyor. ayrıca karakter aktarımı da yok.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... [Bu mesaj Saeros tarafından 13 Ağustos 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archerCEZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bedava server hangısı ben yenı kullanıcı actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archerCEZA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 forumu okuyan arkadaslardan bırı bana ulasabılırse cok ıyı olur sorucagım sorular varda ... Mırc İRc adresim server: irc.quakenet.org kanal : dst.tr nickim : [dst]bayped hemen gırıp ırtıbata gecersenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 her hafta kastığın char gitcekmi? lol ne önemi kaldı ozaman kasmanın? restart neci anlamadım ayrıca bırakın bu oyunu cok boş :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: bendeniz ısrarla üzerinde duruyorum ki: sadece yeni başlayanların oyunu tanımalarına yardımcı oluyor. [signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekoli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 e yuh diyorum :) sanada as[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nası ya restart atılınca charlar gitmez..sen makınana reset atınca dosyalarınmı sılınıo aehaehaehea...lol[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Level 52 dediğin charı yapmak en kötü şartlarda 1 hafta sürer. 1 haftalık şey için boşuna sıkıntı etmene gerek yok. Gir www.knightonlineworld.com'a bi account aç, clienti download et kur ve oynamaya başla...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lonely en kötü şartlarda bir hafta sürer diyorsun yaw.. O zman sen bana yardım edebilrimsin?Eğer yardım edecek durumun yoksa da söle de nerelerde kesim ne kesim ben valla bi haftada anca 40 oldum şimdi 47 yim bari yardım edin de bana 52 yapayım charımı şimdiden teşekkürler :P[signature][hline]Asla nezaketi zayıflıkla karıştırma... LVL:4x Assasin Race: El Morad Nick: ExactitudE Clan: ::CHAOS:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arkadasın bahsettigi fil tarihinden kalma olaydır. Malezya serverinın paralı oldugu zaman malezya serverinda acılmıs ucretsiz sunucudan bahsediyor. Akıllının biri 2004 deki msg yi uplamıs. [Bu mesaj aKuMa tarafından 05 Ağustos 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 muhuhuaha bu uplama olayına hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 s.a arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aleykum selam alla alla[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar