Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 lutfen biraz yardımcı olurmusunuz sphere kaçı ve nerden indirmem lasım çalıştırmam için ne yapmam lasım yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınızı bekliorum Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rythmus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 http://www.oldsphere.com 'a gir ordan SphereServer 0.55i'yi indir...[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 malesef verdigin siteye girmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rythmus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 http://www.oldsphere.com/Downloads/Downloads.html Ben buradan indirdim...[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 0.55 yok ama bi bakarmısın acaba bi zahmet kaçı indirecem 55i falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 peki indirdikten sonra direk açılıyormu ayar falan yapıyormuyum bi zahmet detaylı bir şekilde açıklarmısınız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 sphere yi indirdim ama şimdi açmam için ne yapmam gerekio acaba yardımcı olurmusnuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jet_Love Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 server terminadet by eror -3! die bir sey soluyor açınca sphere yi lutfen yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bu adrese bakarsan, hiç soru sormana gerek kalmaz.Sen mtulu ben mutlu :) Siteye girdiğinde Sphere Scripting bölümüne giriceksin.Gerisini bulmana gerek yok, görürsün zaten.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar