Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam....:$

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Yok abi ben buralarda delirmeden, yeni gelenleri terk etmeliyim... Umarım anlatmak istediğimi anlarsınız... (WTP olayı değil başka birşey... anladınız siz anladınız...)[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 03 Ocak 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheueh hic olmassa baska yerlerim patlamio keremjim =)(anladn sen anladin....)!!ayrica balonu olmayanlar utansin:)[signature][hline]I've got nothing to gain to lose..!all the world I've seen before me passing by. you don't care how about I feel..I don't feel it anymore..Silent my voice..I've got no choice...!
Sosyal ağlarda paylaş

çerçeve içini aşagıdan yukarıya doğru okuyunuz
said:
| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:30 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
Abaza
dio
ya?
ne tür bi salaksın sen diyicem?..

ulan abaza ne alaka ya beğendim kızı alla alla istediğim dakka tavlarım sanane?..

sen kıza abuk subuk konuşma yeter.

| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:26 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
hayır tanıştım kızla ..öle saçma sapan konuşma 0-6 yaş gibi git kundakta sallan hade uza..

puseri museri gösterimiyim.

| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:23 [ Yanitla | Sil ]

nası sanane lan..

| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:22 [ Yanitla | Sil ]

ne nası bişi bulaşma işte lafta söleme alla alla .

| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:22 [ Yanitla | Sil ]

ne nası bişi bulaşma işte lafta söleme alla alla .

| -Kobe-, 04 Ocak 2005 20:17 [ Yanitla | Sil ]

bişi deme lan o kıza :)

ne güzel bagrına basıyosun öyle yeni üyelerimizi sen :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?

[Bu mesaj -Mix- tarafından 04 Ocak 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...