Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kesmece karpuz aldım. Gittim tarttırdım. Kadın üstüne etiketi çaktı. Bi de baktım... Kadına diyom bi de abla bunda çekirdek var ama çekirdeksiz fiyatına geçirmişiniz bana. Tip tip baktı sora değiştirdi ekonomik karpuz yaptı.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bir türlü yeni nesil robotlarla değiştirmediler şu çalışanları gitti. Çok büyük rezillik valla...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bilerek yapmamış olabilir. insanlık hali.. herkes yanlış yapabilir.[signature][hline]
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çekirdeksiz karpuz mu varmış?? O nasıl bişey öyle? İğrenç bişey olur bence *! Yeniliklere alışamaz *[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 böle açık karpuz mu satılıyo yaa carrefour da ??[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dalgınlıkla olmuştur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Her yol var. "her iş yaparım abi" cilere döndüler...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dev kıvırma şimdi ama ya. Bir yerden tutmadı eleştirin başka tarafa kaydırma bari. Biraz haksız eleştiri olmuş bu.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Açık karpuz satıyolarmı dedide biri de ondan dedim. Adamlar büfesidir falan her bişiy açmışlar. Alışveriş merkezinde son nokta yani. Ama doru konu saptı biraz.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Nartanesi, 05 Ağustos 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Çekirdeksiz karpuz mu varmış?? O nasıl bişey öyle? İğrenç bişey olur bence *! Yeniliklere alışamaz * bencede. Karpuzu çekirdeğiyle yerim ! Çekirdeksiz garbuz'a hayır![signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne zevki kaldı çekirdeksiz karpuzun ? böle çatır çutur ses gelcek yerken onu. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Rezillik degil bu.Dogal olabilir hatadır.[signature][hline]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nedense bunu okurken aklıma hep mado geldi :) mado'yu batıracak olan bir arkadaşımız vardı ya :)[signature][hline];;suitfly
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 resmi hangi arada çektin abi merak ettim :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Ağustos 2005 11:50 tarihinde demiş ki: ne zevki kaldı çekirdeksiz karpuzun ? böle çatır çutur ses gelcek yerken onu. :P çekirdeği çiğneyen ilk insan eaheuh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bilerek yapmamistir,ne diye yapsin ki,ordaki kadnin kazanci yok ki,hatta olayi buyutsen kadinin zararina[signature][hline]
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @st_dream Ehehe eski t630um sağolsun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çekirdekli karpuz 500 krş, çekirdeksiz 550 krş ise yada arada boyle bır rakam farkı varsa kadın sana tıp tıp bakmakta haklı
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rezillik brz ağır olmuş gibi geldi...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aahaha çekirdekli güzeldir tabiiki de. yedikten sora çekirdekleri çıtlatıcan ya da tavada kızartıcan tuzla, çok da güzel olur.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hormonludur, güzel değildir, kakadır diyordum hep çekirdeksiz karpuz için; geçen yaz bir tane yedim, mis gibiydi valla, gerçi sonra öylesine denk gelmedim. Gene de klasik çekirdekliden şaşmamak lazım, gerçi artık bu devirde hormonsuz meyve anca kendiniz yetiştirirseniz yiyebiliyorsunuz zaten..[signature][hline]Click! Welcome back!!
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: metboy, 05 Ağustos 2005 11:54 tarihinde demiş ki: nedense bunu okurken aklıma hep mado geldi :) mado'yu batıracak olan bir arkadaşımız vardı ya :) birileri beni mi andı =) mado her zaman aynı hatayı yapıp özür diliyor. ama zaten mado en çok şikayet alan firmalardan biri sorun ben değilim yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çekirdeksiz karpuz varmış ha? Bu arada -konu dışı olucak- 500 pahalı karpuz için! 340-400 civarı fiyatı iyi karpuzun... Şok bile 249-450 aralığında satıyor. dasaaa karpuz borsasından bildirdi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hoş görüntü =)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar