Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayvalık 'ta

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Beyler nerdeyse her yaz Ayvalık'tayım. Pek ortamlara akmam ama cins meyhaneler gece klüpleri vardı. Hiçbirinin ismini hatırlamıyorumda saklı bahçe miydi öyle bişi vardı orası güzeldi başka nereler güzel? Nerelere takılıyosunuz?[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
altınova merkez le sahil siteleri arasında şımarık hangar disco vardı büyük baya

sarımsaklıda tropicana gözdedir, yabancılarda pek ugrardı oraya

fly merkeze az uzak oldugundan genelde araba vb olan yaşçada büyük tayfa takılır, piyasası saglamdır

ama ayvalıgın genel görüntüsü emekliler için olan bir tatil beldesidir. yazın nüfusu oldukça fazladır ama çok da bir atraksiyon olmaz.

2 senedir gitmiyorum ama uniden önce 6 yasından beri her sene gittim[signature][hline]G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ultraaa, 04 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 30 Mayıs 2005 04:59 tarihinde demiş ki:
altınova en güzeli

altınovada hiç bişe yok ki arkadaş olmadan çekilmez ora

katılıyorum ama bide araban olacak yoksa sııksıp kalırsın altınova sahilde güzel barda yok :)) böcekli barlar olarak da bilinir :))) bide oryantel yarısmasının olmadıgı hafta yoktur[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
valla aywalik krAl ama sakinlik iosteyene kral...
$ahsen bnm pek arkim yokk dagildik boe bi...
$mdi skntidan patlioorum yanee...

eglenilcek yerleri sorarsanz fly 1 numara derm...18 yasindan kucukleri bazen almiolar ama ossun ben seviom yine..ehehe..
bu sene gossip diye bi yer acildi bar bahcenin yerine orasi da rulzz....gerisi bo$..[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...