Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Beyler nerdeyse her yaz Ayvalık'tayım. Pek ortamlara akmam ama cins meyhaneler gece klüpleri vardı. Hiçbirinin ismini hatırlamıyorumda saklı bahçe miydi öyle bişi vardı orası güzeldi başka nereler güzel? Nerelere takılıyosunuz?[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kazan club... Fly ... Grand Hotel Temizelin bari. Güzel yerlerdir ilk aklima gelenler..Gelirsen bekleriz..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Heh bizim mekan Fly dı :) Beton mu öyle bi eleman bodyguard dı orda muhabbetim olmuştu :-p[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eagheahea valla barlar diskotekler bana göre değil :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sarimsakli güzeldir ama çok kalabalik.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 altınova en güzeli[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sakin koyda içmek en güzeli. Ayvalık kafa dinlemek için gerçekten ideal bir yer.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataegina Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sarımsaklıda pito address bar varrr orda geçtiğimiz yaz grup mermer die türkçe rock yapan grup çıktı 3 ay boyunca...5 yıldır ayvalıktayım o grup hiç eğlenmediğimiz kadar eğlendirdi bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ayvalık bayık bi yer baya.. arkadaş ortamın olacak,başka türlü gidip ortamlara akmaca falan zor oralarda...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben her sene akiyorum :)Ortamlara..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 altınova merkez le sahil siteleri arasında şımarık hangar disco vardı büyük baya sarımsaklıda tropicana gözdedir, yabancılarda pek ugrardı oraya fly merkeze az uzak oldugundan genelde araba vb olan yaşçada büyük tayfa takılır, piyasası saglamdır ama ayvalıgın genel görüntüsü emekliler için olan bir tatil beldesidir. yazın nüfusu oldukça fazladır ama çok da bir atraksiyon olmaz. 2 senedir gitmiyorum ama uniden önce 6 yasından beri her sene gittim[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bide almancılar vardır[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ayvalık süper bence ki ayvalıktaki yat gezileri gibi yat gezisi görmedim belkide ordaki arkadaş grubumuzdan kaynaklandı :P[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ayvalik kral yer ya :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: xueshen, 30 Mayıs 2005 04:59 tarihinde demiş ki: altınova en güzeli altınovada hiç bişe yok ki arkadaş olmadan çekilmez ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sarımsaklı iyidir baya 2 yaz iyi oyaladı bizi, fizban zaten söylemiş söyleyeceklerimi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: ultraaa, 04 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 30 Mayıs 2005 04:59 tarihinde demiş ki: altınova en güzeli altınovada hiç bişe yok ki arkadaş olmadan çekilmez ora katılıyorum ama bide araban olacak yoksa sııksıp kalırsın altınova sahilde güzel barda yok :)) böcekli barlar olarak da bilinir :))) bide oryantel yarısmasının olmadıgı hafta yoktur[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 badavut gayet güzel Ayvalık güzel ve kalabalık bir yer. tura katılıp akvaryum denen yerde yüzün süper[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla ben arturdayım, ayvalıga filan sabaha karsı avsar büfede tost yemek icin gidilir baska bisi olmaz :) PS: Arturda yok yok, dısarı cıkmaya gerek yok![signature][hline]a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şirinkent ten şaşma:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla aywalik krAl ama sakinlik iosteyene kral... $ahsen bnm pek arkim yokk dagildik boe bi... $mdi skntidan patlioorum yanee... eglenilcek yerleri sorarsanz fly 1 numara derm...18 yasindan kucukleri bazen almiolar ama ossun ben seviom yine..ehehe.. bu sene gossip diye bi yer acildi bar bahcenin yerine orasi da rulzz....gerisi bo$..[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 fly rulezzzzz...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ayvalıkta cunda'daki 2 büyük ve ünlü malikanenin sahiplerini tanıyınca pek bi meyhane özlentisi çekmiyor insan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cem boynerin şatosumu vardı ya?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar