Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginizi çekebilecek metal videoclip ler

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Cok tesekkür ediyorum ADSL'i birakip yazliga gittigim gün bu basligi actigin icin Kayacim.
Tahminen 10 günde cekerim araliksiz indirerek, heralde 500 milyon fatura veririm[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

the new build klibinde henriksson in niklasson a yaptığı çorap ustunden ayak fetişi çok efsane=)
bi klip bi bolumu sokakta geçio kameranın onune atlayıp el sallayan çocuğu Türk e benzettim ben =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Cok tesekkür ediyorum ADSL'i birakip yazliga gittigim gün bu basligi actigin icin Kayacim.
Tahminen 10 günde cekerim araliksiz indirerek, heralde 500 milyon fatura veririm

borknagar ı yazarken aklımdan sen geçtin valla =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

çok tşk ediyorum efem.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

adam uğraşmamış yazmış valla helal olsun kaya.
ayrıca dark funeral daki adamın tipi ne öyle ahahahah.
extra ayrıca dt - the new buildde kameranın onune atlayan çocuk gerçekten de türke benziyo :D[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

valla metal diil ama izlemeye deyecek bi video var "dio-hear'n'aid(we're stars) diye bi parca var bilmem bilirmisiniz ama izlemeye deger cünkü 80 ler zamanında cıkan bu videoda ozamanın bütün ünlü grupları dio yla beraber bu sarkı sölüyo sahsen ben cok etkilenmiştim... :) :rock:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...