Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 DT - the new build DT - lost to apathy the haunted - all against all napalm death - low life borknagar - future reminiscence lacuna coil - heaven's a lie(yeni versiyon) lacuan coil - swamped heaven shall burn - the weapon they fear nocturnal rites - awakening orphaned land - ocean land orphaned land - norra el norra god forbid - anti hero DT - the treason wall nevermore - enemies of reality lacuna coil - making of comalies DT - monochromatic stains nocturnal rites - eyes of the dead sentenced - no one there arch enemy - ravenous tiamat - vote for love rotting christ - after dark i feel DT - there in sentenced - killing me killing you moonspell - butterfly fx moonspell - magdalene nevermore - next in line ve favorilerim=) behemoth - conquer all behemoth - decade of oepion dark funeral - secrets of the black arts amon amarth - death in fire amon amarth - the pursuit of vikings live in flames videoları: thanx to jester =) DT - final resistance(live resistance) umarım işinize yarar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 03 Ağustos 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 realplayer ida burdan çekebilirsiniz.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ellerine sağlık Akerfeldt.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Cok tesekkür ediyorum ADSL'i birakip yazliga gittigim gün bu basligi actigin icin Kayacim. Tahminen 10 günde cekerim araliksiz indirerek, heralde 500 milyon fatura veririm[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 10 gün az, 500 milyon için bir şey diyemem ellerine sağlık tabi bu arada[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 the new build klibinde henriksson in niklasson a yaptığı çorap ustunden ayak fetişi çok efsane=) bi klip bi bolumu sokakta geçio kameranın onune atlayıp el sallayan çocuğu Türk e benzettim ben =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ellerine sağlık orphaned landler iyi oldu cidden :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Cok tesekkür ediyorum ADSL'i birakip yazliga gittigim gün bu basligi actigin icin Kayacim. Tahminen 10 günde cekerim araliksiz indirerek, heralde 500 milyon fatura veririm borknagar ı yazarken aklımdan sen geçtin valla =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ellerine sağlık =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çok tşk ediyorum efem.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 süper hizmet[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 .rm olmasaymıs videolar cok daha kral olcakmıs ama bunlarlada yetınıyoruz gayet guzel tesekkurler.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 adam uğraşmamış yazmış valla helal olsun kaya. ayrıca dark funeral daki adamın tipi ne öyle ahahahah. extra ayrıca dt - the new buildde kameranın onune atlayan çocuk gerçekten de türke benziyo :D[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 DT - the new build indirilebilir versiyon bunun kalitesi iyi baya fekat 50mb.değer mi bence değer guzel klip[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yetersizsin kaya..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ^evet haklısın =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla metal diil ama izlemeye deyecek bi video var "dio-hear'n'aid(we're stars) diye bi parca var bilmem bilirmisiniz ama izlemeye deger cünkü 80 ler zamanında cıkan bu videoda ozamanın bütün ünlü grupları dio yla beraber bu sarkı sölüyo sahsen ben cok etkilenmiştim... :) :rock:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 2 efsane video swarrrm - gobblegegook swarrrm - brain[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hoyt bu thread e bide şunu ekliyelim daha güzel olsun http://forum.paticik.com/view.php?id=122043[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 swarrrm u sevdiyseniz o videoları izlemeyin.zamanında izleyip swarrmdan soğumuştum vokalistin tipini görünce ehaha.ben ejderha falan bekliyodum vokalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar