Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Sistemi Yapmak????

priamos

Öne çıkan mesajlar

said:

verdiğin adreslerden download edilemiyor linkler kırık

bulabildiğim en son versiyon 1.1
idare edin artık :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi geçen sene bende inceliyordum oraları ama ASP veya PHP bilmiyorsanız öğrenmelisiniz yapmak için. Düşünceniz şöyleyse vazgeçin hatta ;

Hmm. Html vardır bi button iki tane input text yollatırız accu ya yazdırırız. :D[signature][hline]

ASP bilen arkadaşınız varsa biraz öğretebilirim bende yoğunum.

[Bu mesaj Aradhell tarafından 03 Ağustos 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 03 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
http://www.scriptsharing.org/library/Dagger/aa11.zip
dagger's auto account creation system

edit: script kelimesinden önce ve sonra boşluk kalıyor mesaj yazınca, onları düzeltip yaparsın.

[Bu mesaj taz tarafından 03 Ağustos 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]

hem öğrenmek hemde geliştirmek için birebir.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Sosyal ağlarda paylaş

evet basit bir mantık zaten
hiç php bilmeyen biri bile bunun basitini tutorial okuyarak 1 saatte yapar. ben bu şekilde fwrite ile guestbook tarzı bişey yapmıştım txt dosyasına kaydettirerek :)
1 saat almamıştı heralde :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

bu sistemi çalıştırmak için zaten sphere'ın kurulu olduğu makinaya atacaksınız php dosyalarını
yani uo serverının olduğu makinada php serverı da olacak.
php den fln anlamam diyosan phptriad öneririm. direk kurcaksın bunu. sonra account sistemini 'C:apachehtdocs' dizinine koycaksın. apache webserverı çalıştırcaksın. sonra internet explorer açacaksın. http://localhost/ yazıp entera bascaksın. karşına çıkacak orda (index.php)
edit: linki düzelttim

[Bu mesaj taz tarafından 04 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim herkese önerim kendi online acc sistemlerini yapmalarıdır.Kaldıki piyasada dolanan online acc lerin bi çok cookies vs açıkları var...Bana kalırsa kendi online acc sistemini kendin yaz hatta bugünden itibaren Php yada asp ye başla[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Buraların Adamı || DIEMASTER || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...