Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev tutulacak semtler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar hiç aramadım istediğiniz gibi saldırabilirsiniz ama müşterim çok zamanım yok:(

şimdi ben istanbul(avcılar),marmara(göztepe) ve istanbul kültürü(bilmiyom) yazdım birinden biri tutacak acaba bu üniversitelerin yakınlarında hangi semtte ucuza öğrenci evi tutulabilir.İstanbullu olan hatta istanbulda öğrenci olan arkadaşlar biliyorlarsa cevap verebilirler mi?[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
mon bloque
Mesaj tarihi:
valla şu an ev fiyatlari feci şekilde yüksek pek tavsiye etmem[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
Marmara için konuşayım.. Okula 15dk yürüme mesafeli bir çember içinde uygun fiyata birçok ev bulabilirsin. Ama uzun süreli arama yapman gerekebilir. Bazı evlerin berbat durumda olduğunu görüceksin :(! 300-500 arası fiyatlara bir şeyler bulursun sanıyorum... 2 kişi ev tutarsan daha sağlam olur :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
kadıköyde iki göz evin kirası aylık 200 YTL idi böyle yeldeğirmeni tarafında[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
bende 2 kişi evde kalmayı dusunuyorum kadıkoy yada bostancı ev kiraları nasıl bilen var mı acaba 2+1.hatta mobilyalı da tutabilirim daha mantıkklı gibi oylesi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bostancı pahalı olabilir ama bence bu tarafta bostancı ii bi seçim her yol bostancıdan geçer ;)
yannız martıları çok çığlık atıo korkuom gece ultima oynarken zıplıom bi anda :D
bi de kokoreç üssü olduğundan severim semtimi :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Bi soru da ben sorayım.
Galatasaray Üniv. yazdım... Biraz sordum civarında benim kiralıyabileceğim fiyatta ev bulmak çok zormuş. Şimdi soru şu: Anadolu yakasında otursam okula gidip gelmekte çok zorlanır mıyım?[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 02 Ağustos 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
bende 2 kişi evde kalmayı dusunuyorum kadıkoy yada bostancı ev kiraları nasıl bilen var mı acaba 2+1.hatta mobilyalı da tutabilirim daha mantıkklı gibi oylesi

Bostancıda genelde 450-650 kiralar,şanslı isen gösteri merkezinin yakınlarında bulabilirsin ev.Ama tabii bir de öğrenciye verirlermi hadisesi var.Kadıköyde de o civarda ama öğrenci olarak ev bulma şansın daha fazla.
Ve evet Bostancının kokoreç+dürümleri epey güzeldir.Canın sıkılırsa gidip lunaparkta ahtapota binip stres atabilirsin,ulaşımı heryere çok kolaydır.
Galatasaray üni. için anadolu yakasında nerede oturacağım önemli.Ama şöyle diyelim,ortalama 20-25 dk minübüs süresinde kadıköy e gelip ordan vapur ile - oda sanırım ort.15 dk denebilir herşey ile- beşiktaşa geçersin.Oradan vasıta ile nasıl gidersin bilmiyorum ama üşenmezsen yürübeilir bile.Yani 40dk civarında bi süreni alır ki bu fena bir süre deil ist. için.Ama belki fazla iyimser olmuş olabilirim :)

[Bu mesaj sinned tarafından 04 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bostancıda oturursan eğer gs uni için çok daha basit bir yol var. Bu arada 40 dk da oraya gitmek biras hatta çok iyimser bir bakış açısı olur.

Önce 112 ye(otobüs) bineceksin beşiktaşta ineceksin sonrada dt otobüslerine bineceksin 5-10 dk sürüyor istiyorsan yürüyerek te gidebilirsin. 20 dk filan o da. Bostancıdan beşiktaş otobüsle 45 dk ortalama trafikte. Tabi eğer trafiğe yakalanırsan işler değişir ;)

Ya da bostancıdan kadıköye geçersin 20-25 dk. Kadıköyden vapurla beşiktaş yarım saat civarı. Beşiktaştan gs universitesi 5-10 dk.

Tabi birde bekleme süreleri var. Öyle istediğin zaman otobüse binemiyorsun. 112 için yarım saat beklediğim zamanlar oldu :D DT için daha fazla beklediğimde olmuştu öğle vakitlerinde üstelik :)

Yani burası istanbul garanti bir şey söylemek çok zor... :)
  • Yeni Oluştur...