Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar 3 hafta evvel dubaiden gelen Microm bir defa yere düşürmem sonucu açılmıyor. Creative'in forumlarına baktım aynı sorunu yaşayan insan sayısı hayli fazla. Acaba patiden de bu sorunu yaşayanlar var mı ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 birkaç şey sorabilirmiyim 1. nekadara aldın 2. uluslararası garanti varmı? 3. yere düşünce görünür bir hasar varmı? sallayınca oynayan parça falan ?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dubaiden gelidiğine göre büyük ihtimal garantisi yoktur. Bu arada müthiş bir alet keşke banada gelse :D[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: DynamicK, 16 Temmuz 2005 20:16 tarihinde demiş ki: birkaç şey sorabilirmiyim 1. nekadara aldın 2. uluslararası garanti varmı? 3. yere düşünce görünür bir hasar varmı? sallayınca oynayan parça falan ? 1. Bilmiyorum ben almadım bana hediye geldi 2. yok sanırım 3. gözle görülür bir hasar yok ama çalıştırmaya çalıştığımda kulağımı dayadım çıkan bi ses var sanki içindeki harddisk dönmeye çalışıyoda dönemiyo.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende de zen touch var, açılırken tıkır diye ses zaten geliyor. seninkinin de sistemi aynı herhalde, hdd si açılırken o sesin gelmesi normaldir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Uluslararası garantisi mutlaka vardır, Creative'in Türkiye distribütörü kim bilmiyorum ama garantisi vardır.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Turkey Kont Bilisim Teknolojileri Contact Person: Isil Erol Ozer Email: [email protected] Koyuncu Elektronik Bilgi Islem Contact Person: Ali Yipelli Email: [email protected] Multimedya Ltd Contact Person: Mehmet Yurdakul Email: [email protected] Sana tavsiyem, KONT'a telefon aç. Biz o firmayla çalışıyoruz zaten, sana yardımcı olabilecek yer orası. 0216 528 55 00 -> Özcan Başafacanla görüşebilirsin, Arıza takipten Oğuz Bey'le de görüşebilirsin. Eğer olmadı, Koyuncu ve Multimedia'dan şansını dene.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yanlız garanti kapsamında aldıklarında tr de işlem görmez 1 ay sonra fln gelir[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hayır abi abartmayın =D onlar size değişimini yapar verir, KONT'tan bahsediyoruz :)[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Sailor, 17 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: bende de zen touch var, açılırken tıkır diye ses zaten geliyor. seninkinin de sistemi aynı herhalde, hdd si açılırken o sesin gelmesi normaldir. aehahehae adam hdd dedi o hdd dedin hard disk driver ama bu flash disk...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Attigin sacma sapan & bilgisiz post, tavrin ve 20 gunluk konuyu gereksizce uplaman goz onune alindiginda sana salak misin diye sorsam hakaret olarak almazsin degil mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: LuCk, 05 Ağustos 2005 08:12 tarihinde demiş ki: aehahehae adam hdd dedi o hdd dedin hard disk driver ama bu flash disk... manavda cok onemli bisey unutmussun,bi ara gidip al lutfen,ayrica microdrive teknolojisinin de ne oldugunu ogrenip gel bi mahsuru yok ise :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar