Logirtmo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Level Sistemli Bir Uo varmı Artık İngilizce Turkçe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sticky topicleri az karistir bulursun[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logirtmo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 anlamadım Sticky ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bilgi edinilmesi icin hazirlanmis konu basliklari, notlar anlaminda. http://forum.paticik.com/view.php?id=33466]http://forum.paticik.com/view.php?id=33466 yukaridaki link'ten ulasabilirsin.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. [Bu mesaj Math- tarafından 03 Ağustos 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Logirtmo, 03 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Level Sistemli Bir Uo varmı Artık İngilizce Turkçe :P kardeş www.ultima-strike.com adresinde scripts var orda ara bulursun ama level li uo yu tavsiye etmem ben kullandım çok kötüydü.....ama yinede kendin bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logirtmo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ama Ben Bişey AnlamadımKi :([signature][hline] [b]C:Documents and SettingsAdACoM____BelgelerimResimlerim[B/]Sorum Suz Olmanın Yolları Bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logirtmo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Veya 7 X Felan başlayan serverlar istiyorum :([signature][hline] [b]C:Documents and SettingsAdACoM____BelgelerimResimlerim[B/]Sorum Suz Olmanın Yolları Bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaw sen www.ultima-strike.com adresine gir oraya üye ol ve ardından Scripts bölümüne git orda Sphere Scrits le RunUO Scripts var ordan Sphere scrits e gir ve orda her menüyü ara Level diye yazar zaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ahahaha abi akşam akşam öldüm gülmekten ya Okan adam Server Soruyo Script İstemiyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logirtmo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Abi Burda Sadece Scripler var Server istiyorum :( 7x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 auzhauh adam pvp serverı arıo 7x baslayan yada lvl sistemli bi server onerin dio.Simdi verecem linikini ama reklam diyecek oradan baggio o yuzden susuorum.[signature][hline][b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Brendig, 03 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki: auzhauh adam pvp serverı arıo 7x baslayan yada lvl sistemli bi server onerin dio.Simdi verecem linikini ama reklam diyecek oradan baggio o yuzden susuorum. özel mesaj at[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lvl sistelim 7x pvp serverı hmmm[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @math tutoriallarla ne ilgisi var sorunun ? Yanlış link vermişsin zalnedersem. http://www.xhearon.net http://www.odysseia.org İkiside türk sunucusudur, xhearon yaklaşık 1 yıllık diğeri ise açılalı bir iki hafta oldu, umarım ikisinden biri işine yarar..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. [Bu mesaj Zagg tarafından 05 Ağustos 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar