AMO Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 21 mayısta baslayıp 21 hazıranda ara wermemızle sonuclanan iliskimizde yaklasık 6 haftadır gorusmuyoduk ama ne zmn konussak benı sewdıgını buraya geldıgınde yıne cıkmaya baslıycagımızı soyluyodu ama son 3 haftadır hic konusmamıstık.Yeni de bi kız ark adayı olunca ben hala benı sewıyo mu die yoklamak istedim Bi 2 geyik msg dan sonra AMO:Artık bi yol ayrımındayım bilmek istedıgım bısey war Hala beni eskisi gib seviyo musun ? Kız:Hayır sanmıyorum,eger baska bı kız warsa benı hesapa katma baska ne diyebilirim ki.. AMO:Tmm baska bisey demene gerek yok Bi 2 saat sonra Kız:Bence bana biraz acıklaman gerek Ben cagrı bıraktım konusmaya basladık AMO:Neyi acıklamamı beklıyosun soyle acıklıyım !! Kız:Nasıl neyi daha fazlasını ogrenmeye hakkım oldugunu dusunuyorum AMO:Hicbiseye hakkın yok bu asamadan sonra da neyse ıstedıgın ıcın acıklıyım.Bi kız wardı 3 haftadır sen warsın die oyalıyodum sanırım beni sewıyo.Sende beni o kadar sure aramıyınca suphelendım sana sordum artık benı sewmedıgını soyledın artık tartıscak bısey yok Kız:(Kıl olmus bı ses tonuyla)Ben bu kızı tanıyo muyum ? AMO:Yok hyr Kız:Bende aramızdakı konusmalar bırden cok resmı olmustu ona sınır oldum bıraz o yuzden msg attım neyse gorusuruz vs (yln a bak) :D Anlıyan warsa bana da acıklasın ??[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kesin seni seven bir 3. de vardir..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ikiniz de bıkmışınız , bi yılan hikayesi modları , acayip bişey olmuş. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 3 hafta aramayan kızdan ne beklersin ki[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kızdan bol ne var..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cann Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi olay bitmiş ya bu ilişkiden bu dakkadan sonra bi cacık olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cidden karışık bi durum ...kızlar ne istediğini bilmiyo bence boşuna olayı anlamaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 OLAY BİTMİS, Gidene boswer, gelene hosgel-din de baska çaresi yoooook..(sİBelCan öe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 325849582904584209 kız peşimde lan BIKTIM BU KIZLARDAN BEN![signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu kadar sallarsanız ciddiye alırsanız hatun milletiini.gelsin o topic açsın erkeklrden bıktım die.yapmayın etmeyin ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kızlardan değil kızdan bıkmışsın.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mix, 05 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki: 325849582904584209 kız peşimde lan BIKTIM BU KIZLARDAN BEN! Garizma adamın hali bi başka oluyor yaw.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi hoşlandığın kızla devam et(Ama hoşlanmayı yanlış anlama kalbinin değil beynin hoşlandığından bahsediom yani kolay olan ;-))[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 LAN NE GIZI NE SEVMESİ LAN DELİRTMEYİN LAN[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Prawler, 05 Ağustos 2005 02:21 tarihinde demiş ki: LAN NE GIZI NE SEVMESİ LAN DELİRTMEYİN LAN Tamam sakin yok bişi geçti :D kavga etmeyin arkadaşlar bu kız milletinden bize hayır yok :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 seni seviyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eheh benı yanlıs anlamıssınız kızların dengesızlıgınden bıktım demek ıstemıstım LoL[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi dengesizler işte. birşeyi kaybedeceklerini anladiklari zaman kafayi yiyorlar.. seni sevmiyor bile olsa senin onun peşinden koşmanı istiyor. sende direk "başkası var ben ona geçiyorum hadi canım gömdüm." moduna girince kafayi yemesi dogal yani. edit. bu çok büyük bi genellemedir istisnalar olabilir patiye takilanlar için ,-p [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 05 Ağustos 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar