Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım bu kızlardan!!!

AMO

Öne çıkan mesajlar

21 mayısta baslayıp 21 hazıranda ara wermemızle sonuclanan iliskimizde yaklasık 6 haftadır gorusmuyoduk ama ne zmn konussak benı sewdıgını buraya geldıgınde yıne cıkmaya baslıycagımızı soyluyodu ama son 3 haftadır hic konusmamıstık.Yeni de bi kız ark adayı olunca ben hala benı sewıyo mu die yoklamak istedim
Bi 2 geyik msg dan sonra
AMO:Artık bi yol ayrımındayım bilmek istedıgım bısey war Hala beni eskisi gib seviyo musun ?
Kız:Hayır sanmıyorum,eger baska bı kız warsa benı hesapa katma baska ne diyebilirim ki..
AMO:Tmm baska bisey demene gerek yok
Bi 2 saat sonra
Kız:Bence bana biraz acıklaman gerek
Ben cagrı bıraktım konusmaya basladık
AMO:Neyi acıklamamı beklıyosun soyle acıklıyım !!
Kız:Nasıl neyi daha fazlasını ogrenmeye hakkım oldugunu dusunuyorum
AMO:Hicbiseye hakkın yok bu asamadan sonra da neyse ıstedıgın ıcın acıklıyım.Bi kız wardı 3 haftadır sen warsın die oyalıyodum sanırım beni sewıyo.Sende beni o kadar sure aramıyınca suphelendım sana sordum artık benı sewmedıgını soyledın artık tartıscak bısey yok
Kız:(Kıl olmus bı ses tonuyla)Ben bu kızı tanıyo muyum ?
AMO:Yok hyr
Kız:Bende aramızdakı konusmalar bırden cok resmı olmustu ona sınır oldum bıraz o yuzden msg attım neyse gorusuruz vs (yln a bak) :D
Anlıyan warsa bana da acıklasın ??[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ikiniz de bıkmışınız , bi yılan hikayesi modları , acayip bişey olmuş. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

seni seviyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dengesizler işte. birşeyi kaybedeceklerini anladiklari zaman kafayi yiyorlar.. seni sevmiyor bile olsa senin onun peşinden koşmanı istiyor. sende direk "başkası var ben ona geçiyorum hadi canım gömdüm." moduna girince kafayi yemesi dogal yani.

edit. bu çok büyük bi genellemedir istisnalar olabilir patiye takilanlar için ,-p
[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 05 Ağustos 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...