Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine iş yeri sabahlaması

Xan

Öne çıkan mesajlar

ewt yine bi iş yerinde sabahlamalarla herkese meraba...ya arkadaşlar cidden çok sıkıldım.nolur bu topice bişiler yazında güliim eğleniyim..şimdi tost yiyorum sora bi bakiim böle 15 tane mesaj falan olsun bende hepsine teker teker cevap atiim.ne güzel olur bea.düşünün o derece sıkıldım...
offf offf!![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

tostumu yedim bekliyorum diyosun hmm =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

İş yerinde iş varken sabahlanır, ki bu seninkine pek uymuyor sanırsam, zira iş varsa burda işin ne?

ikincisi ev uzaktadır, gidesin gelmez az biraz işte vardır, du bugün sabahlıyım diye kalırsın..

üçüncüsü evin anahtarını unutmuşundur gidemessin..

hankisi beyfendi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Ağustos 2005 03:38 tarihinde demiş ki:
İş yerinde iş varken sabahlanır, ki bu seninkine pek uymuyor sanırsam, zira iş varsa burda işin ne?

ikincisi ev uzaktadır, gidesin gelmez az biraz işte vardır, du bugün sabahlıyım diye kalırsın..

üçüncüsü evin anahtarını unutmuşundur gidemessin..

hankisi beyfendi?

hiçbiri
*iş yerinde yapmam gereken işler vardı.yaptım ve bitti.
iş yerinin tek ve yegane anahtarı bende olduğundan sabah gelen bi personeli bekliiyorum..uykum olsa uyuycam ama oda yoq.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 05 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
Dün sıcak yüzünden 3,5 saat uyuyabilmiştim, hala uyumadım. İlginç bi şekilde bünyem "10 saatlik uyku uyumuşum" gibi davranıyor. işin kötüsü bünyemin "online" süresi yüzünden sigara kalmadı. :/

ben de akşam aldım 8 tane bira 6 sını içtim bünye 2 sini içmiş gibi davranıyo..
acaba var mı alakası sıcaklarla?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok oyle ahım şahım bi içerliğim yoktur, en azından daha fazla etki etmesi gerekiyodu, etmedi ona şaşırdım zati..

spidee ayrıca unutma, sigarayı 10 yıldır bıraksan bile hiç bi zaman içmemiş bi insan gibi olamazsın, hep canın ister, her zaman canın çeker..

senin istekde burdan geliyo bence..

e o zaman, informeeeeer, aliki bombombeyaaaa..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine final öncesi sabahlaması :)
arka arkaya 3 final olucan biri mutlaka aradan kaçıyor ve sabahlatıyor hehe. ne diyeyim sana da kolay gelsin :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...