Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coh ta son durum?


CABALLOS

Öne çıkan mesajlar

7 aydır coh oynamiyorum lvl 15-17 arasi bikaç karakterim var. geri dönmeyi düşünüyorum. son 7 ayda neler deişti acaba? en son lvl 50den sonra 2 yeni tip karakter açabiliyodun. ama onlarında tam özelliğini bilmiyorum (ne kadar çeşitli powerları var falan..) son 7 ayın ve bu yeni charların özelliklerinin özetini yapabilecek babayiğit aranıyor[signature][hline]SWG de "eski" Azal'lan Xanadu, "yeni" Callawey Excalibur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Hero tipleri peacebringer ve warshade beklenen ilgiyi bulamadı. L1'den itibaren travel power sahibi olmak dığında bir numaraları yok.

Arena geldi. Sportmen PvP müsabakaları yapılıyor.

Pek çok power'a ayarlama yapıldı ama radikal değişiklik yok.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sebebi var. Zayıflığı olan özel ataklı mob'lar beliriyor missionlarda bu sebeple kimse onları kolay kolay takımlarında istemedi. Çok fazla power var doğru slotlama yapmak çok zor. Tiplerini sevmedi millet. Kalamar veya sümüklü böceğe benzettiler - istemediler.

Ben ses efektlerinden hoşlanmadığım için oynayamadım. Fire blaster'ımı oynayamama sebebim de ayniydi. Sesler kötüyse zevk alamıyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...