CABALLOS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 7 aydır coh oynamiyorum lvl 15-17 arasi bikaç karakterim var. geri dönmeyi düşünüyorum. son 7 ayda neler deişti acaba? en son lvl 50den sonra 2 yeni tip karakter açabiliyodun. ama onlarında tam özelliğini bilmiyorum (ne kadar çeşitli powerları var falan..) son 7 ayın ve bu yeni charların özelliklerinin özetini yapabilecek babayiğit aranıyor[signature][hline]SWG de "eski" Azal'lan Xanadu, "yeni" Callawey Excalibur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İstediğin özet, sayfaları bulacak cinsten, o yüzden şuradaki linklerden ihtiyacın olanlara bakmanı tavsiye ederim. Yenilikler hakkında detaylı herşeyi bulabilirsin üşenmezsen...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yeni Hero tipleri peacebringer ve warshade beklenen ilgiyi bulamadı. L1'den itibaren travel power sahibi olmak dığında bir numaraları yok. Arena geldi. Sportmen PvP müsabakaları yapılıyor. Pek çok power'a ayarlama yapıldı ama radikal değişiklik yok.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yeni charlara neden rağbet olmadı abi, benim hatırladığım kadarıyla lvl 10, normal bir lvl 15i indirebiliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Çok sebebi var. Zayıflığı olan özel ataklı mob'lar beliriyor missionlarda bu sebeple kimse onları kolay kolay takımlarında istemedi. Çok fazla power var doğru slotlama yapmak çok zor. Tiplerini sevmedi millet. Kalamar veya sümüklü böceğe benzettiler - istemediler. Ben ses efektlerinden hoşlanmadığım için oynayamadım. Fire blaster'ımı oynayamama sebebim de ayniydi. Sesler kötüyse zevk alamıyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet benim hero fire blaster varya sesi kısıp oynuom :D cok iğrenç ses cıkıor bole hoparlor cızırtısı gibi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Evet bende benim Golden Claw ile oynarken hoparlörü kapatıyordum. Çünkü dark armorun sesi insanı sinir ediyordu :)[signature][hline]Golden Claw: Claws-Dark Scrapper lvl50 Xiena: Fire-İce Tanker lvl27 Ziona: İllusion-Radiation Controller lvl18 KASIRGA: Spines-Regen Scrapper lvl5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yalan söyleme. Şuna kuzenim uyanır diye amcam bilgisayarın sesini zorla kısıyrodu desene :D[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Öyle olsun bakalım :P[signature][hline]Golden Claw: Claws-Dark Scrapper lvl50 Xiena: Fire-İce Tanker lvl27 Ziona: İllusion-Radiation Controller lvl18 KASIRGA: Spines-Regen Scrapper lvl5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ok özelliği geldimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Herkes CoV'u bekliyor.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar