irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: twistedemo, 04 Ağustos 2005 21:49 tarihinde demiş ki: yarın saçımı boyucam hiç boş geçmicek çoook mutluyum bide 3 kutu boya gerekmeseydi daha mutlu olcaktım =) sacların uzunlugu ne twist?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sandalyede boş boş oturmaktan sandalye kıçımın şeklini aldı artık,bide tatil olmasaydı pehh daha iyi olucaktı.Okulu özledim okulu[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Wow da rank kasmaktan başka bişeye vakit bulamıyorum hehe. Kalifiye boşum yani.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oy oy insanların hepsi boş maşallah...wow boş iş..ama söliim de ben.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar