Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu yaz tatilinde arkadaşlarla birlikte yaptığımız bir iki nadide çalışma. Müzik kalitesinden ziyade geyik potansiyeli yüksek olduğu için buraya koydum enstrümanları yazayım: Deathstar Havasi Bağlama: PaNduL Kazoo1: Ben Kazoo2: Sizofrenick Bongo: Devilizer Bendir: Alp Civ-Kush Vokal1: Ben Vokal2: Timucin İlahi: Sizofrenick Bendir: Alp Bongo: Devilizer Bağlama: PaNduL Deathstar Havasi Civ-Kush Ayini[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı ,, [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 04 Ağustos 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 O değilde nerdesin sen ?[signature][hline]g3nk.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 NERDESIN ESTEEEELLL!!?!? deathstar guzelmis:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya ben ayvalıkta tatildeydim... daha dün geldim... 1 hafta istteyim.. sora interrail yolcusu[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Estel eline diline sağlık (ses efektini kim cıkartıyosa artık :D ) deathstar mukemmel olmus gulmekten fıtık oldum dinlerken[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 interrail le kaç bölge nereleri kaç gün gezmeyi planlıyorsun_[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 global bilet ile 26 gün italya fransa almanya (summer breeze fest) ispanya hollanda.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ayrıca kaydın da dandik bir dijital fotoğraf makinasının video çekme özelliği ile yapıldığını belirtmek isterim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Muhteşem şeyler bunlar. Özellikle Deathstar Havası muhteşem.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Deathstar süpermiş ya[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Muahahha evet güzel olmus :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Öne çıkan mesajlar