mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 arkada$lar ben bu dosyayi cektim fakat acc aliminda bi problem var c:sphereaccounts dosyasinda olmasina ragmen sifredegisikliginde olan bir acc nin sifresini degistir desem bile bole bir acc yok diyor sanirim sadece dagger yardim edebilir ama genede sansimi deneyim dedim..
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 acc bu sistem ile kayıtlı diilse yok der tabi[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features.
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hmm peki acc aciminda 1 saat den fazla olmasina ragmen acilmadi nasil update cekiyor?
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Save atacan servera[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 save atmama ragmen olmadi ??
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hmm notepad ile actim en basta acc dosyasini uoacc olarak tanimlamis bendeki sphereaccu onu degistirirsem duzelirmi
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bir sorum daha olan bir acc(autooaccden kayit edilmemis) yi kayit ederse eskisi silinicekmi?
Öne çıkan mesajlar