Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çikolata banyosuyla zinde kalın..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fransa'nın başkenti Paris'te bir sağlık merkezinde kadınlara çikolata banyosu yaptırılarak zinde kalmaları sağlanıyor.

Güzellik tedavisinde kullanılan yöntemler arasında vücudun çikolata-kızılcık karışımıyla ovalanması, karamelayla kaplanması ve sıkı bir çikolata masajı yer alıyor.
Four Seasons Oteli 5. George adlı kür merkezindeki uzmanlar kakaonun yaşlanmayı geciktirici özelliği olduğunu ve bu usulle diyet yapanlarında bir hayli kilo verdiğini söylüyor. Otel yöneticisi İsabelle Schlumberger, "Her aşamada kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve tüm evreler başarıyla sonuçlanıyor. Çikolata dolu havuza dalmak sanki diyete ters gibi gelebilir ama müşterilerimizin hepsi memnun" diye konuştu.

2.5 saat süren ve masaj havuzunun yanında bir kasede sütlü ve bitter çikolata bulabileceğiniz tedavinin paket ücreti 200 sterlin (466 YTL)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
çok da pahalı bişey deil ztnn deneyelim hmn..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
ben banyo yapmak yerine yemeyi tercih ediyorum=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
bi türk-alman-fransız fıkrası vardı o aklıma geldi.

"bunlarda bizim ısırgan otlarımız kolaysa bide bunla..." :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 04 Ağustos 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 04 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
şokella sürüp...
töbee...

evet aynından ben karamel olsa duramam be ...
atlarım kızın üstüne :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
fotoğrafla haber arasındaki ilişki bana türk televizyon haberciliğini anımsattı.

"zspıegjekastırotuyla zayıflayın"

eşlik eden görüntüler : plajlar, tangalı kızlar..

"çikolata banyosuyla zinde kalın"

eşlik eden fotoğraf : çikolata yiyen hoş bir hatun[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 04 Ağustos 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
ya ben elime bulaşan çikolatayı zor temizliyorum bütün vücudumu nasıl temizlicem bu banyodan sonra?

ya temizleyen biri olursa..:D
ben razıyım o zaman..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
yuhh ccüs dırsttt vıursstt abarmis bu fransizlar artik ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ben yerim baska tarafıma surmem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...