Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Fransa'nın başkenti Paris'te bir sağlık merkezinde kadınlara çikolata banyosu yaptırılarak zinde kalmaları sağlanıyor. Güzellik tedavisinde kullanılan yöntemler arasında vücudun çikolata-kızılcık karışımıyla ovalanması, karamelayla kaplanması ve sıkı bir çikolata masajı yer alıyor. Four Seasons Oteli 5. George adlı kür merkezindeki uzmanlar kakaonun yaşlanmayı geciktirici özelliği olduğunu ve bu usulle diyet yapanlarında bir hayli kilo verdiğini söylüyor. Otel yöneticisi İsabelle Schlumberger, "Her aşamada kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve tüm evreler başarıyla sonuçlanıyor. Çikolata dolu havuza dalmak sanki diyete ters gibi gelebilir ama müşterilerimizin hepsi memnun" diye konuştu. 2.5 saat süren ve masaj havuzunun yanında bir kasede sütlü ve bitter çikolata bulabileceğiniz tedavinin paket ücreti 200 sterlin (466 YTL)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 işin resmen suyu çıkmış suyu bu kadar olmaz yuh.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 euheu denemek isterdim wallahi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gofret niyetine yerim ben o hatunları böyle çıtır çıtır[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çok da pahalı bişey deil ztnn deneyelim hmn..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oha çikolatayla banyomu yapılır be. o çikolataları yiyip 10 kilo alırsın bide zararlı çıkarsın.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çikolataya yazık be aşkımla banyo yapmayın pis herifler diyesim geldi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gereksiz, israf[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Gereksiz bencede ama deisik bi fantazi olur böyle cikolatali felan :S[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
arina Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben banyo yapmak yerine yemeyi tercih ediyorum=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 insan olan su ile yıkanır...babalar gibi zinde kalır..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şokella sürüp... töbee...[signature][hline]Live In Flames..
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi türk-alman-fransız fıkrası vardı o aklıma geldi. "bunlarda bizim ısırgan otlarımız kolaysa bide bunla..." :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Ağustos 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Jester, 04 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: şokella sürüp... töbee... evet aynından ben karamel olsa duramam be ... atlarım kızın üstüne :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fotoğrafla haber arasındaki ilişki bana türk televizyon haberciliğini anımsattı. "zspıegjekastırotuyla zayıflayın" eşlik eden görüntüler : plajlar, tangalı kızlar.. "çikolata banyosuyla zinde kalın" eşlik eden fotoğraf : çikolata yiyen hoş bir hatun[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: BOccOB, 04 Ağustos 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ya ben elime bulaşan çikolatayı zor temizliyorum bütün vücudumu nasıl temizlicem bu banyodan sonra? ya temizleyen biri olursa..:D ben razıyım o zaman..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yuhh ccüs dırsttt vıursstt abarmis bu fransizlar artik ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kizda guzelmis ha[signature][hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 allah girilirmi çikolata banyosuna falan.. günah,israf :-p yenilir yada içilir çikolata..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben yerim baska tarafıma surmem.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar