Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz hiç dev gördünüz mü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grup hepsi - yalan yalan

yalan yada pyalan yazıp 3325 e gonderın telefonunuza gelsin.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Bu msnde boyut varmı bılmem ama photoshoplı resımlerı kabul etmıyor..Su fotoyu koymadım avatarıma(uzun adamı)..Boyuttan mı bılmem ama sadece photoshoplıları koyamıyordum...dıerlerınde sorun cıkmıyordu...[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım..
Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)

Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 04 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
anatomik olarak da imkansız eheh :) kemiin yapısı o kadar yükü kaldıracak şekilde deil :P

lafı ağzımdan aldın
ne kadar cahil insan var buna inanıyor ya
kuranda yazıyomuş xte yazıyomuş, bırakın uydursunlar
Mesaj tarihi:
anatomik yapının yanında boyutları 6-7 insan büyüklüğünde.
-bundan bir tane mi vardı?
-diğerleri nerde?
-bu kadar büyük bir İNSAN nasıl besleniyordu?
-hangi zamandan kalma?
-o zamanındaki canlıların durumu ne?
...
dinozor insan heralde bu...
:)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Mesaj tarihi:
fake degil bunlar tarihte var .. mitoloji aslinda tarihin zamanla fantastiklesmis versiyonudur bunlarin oldugunua inaniyorum ejderhalarin olduguna inaniyorum daha birsürü seye inaniyorum belki ademogulari dediklerimiz bu devlerdi nerden bilebilirsiniz yada bilginiz varsa belki bunlar eski Mu medeniyetinin insanalridir tabi fake de olabilir :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
löl
edit:
bir canlının orantısal olarak büyük ya da küçük olması evrimsel bir bakıç açısından nasıl bir anlama sahip anlamadım ben. (neden böyle bir farklılığa hityaç duysun? - boyut açısından tam orantısal olarak[uzun boyun falanda değil]) Yani mantıksız geldi. hani dört gözlü olsa falan neyse de.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 05 Ağustos 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 05 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
dinazor gorunce inaniyosunuzda, dev insan gorunce mi garip geliyo...

kemik yapısı uygun dinoların o büyüklüe ve ağırlıa. insan'ın aynısı şeklindeki iskelet şu anda normalde gördüünüz insan boyutlarından daha büyüünü taşıyamaz.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
dev adam kemiklerini tehsis ettinmi ? belki adamın kemigi farkli bi elementten neyse tabi seninki mantikli olan ama bazen insan bunlara inanmak istiyo cunku herseyin cevabi bilim olsada inancin cevabi tarihte ve gökyüzünde yatar dostum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
bi devle sevişeni ne zmn getircekler merak ediorm aehah

bkz: gora[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
off birleşme şeklinden ve genel biçiminden bahsediorum yaa.. dinoda da insanda da aynı bileşenler vardı zaten ohooo.. saçma sapan yönlere gidio neyse boşver. inanan inansın eheh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 05 Ağustos 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DiadanLocke, 05 Ağustos 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Mu kıtası diye bi yer yok, Mezopotamya orası.

Mu bi uzay kralligi idi Atlantis de Mu nun bi kolonisiydi ikisinin savasi yüzünden yıkıldı ikiside[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Eski mısır tabletlerinde mu kıtası için yapılan haritaların daha sonra mezopotamya olduğu anlaşıldı.öyle bir yer yok ama atlantisi bilemeyeceğim[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Mesaj tarihi:
mısırlılar yıldızlara bakarak haritalari hazirlarlardi tabi yanılıyoda olabilirm ama benim okuduklarim böyle tabi Atlantis Mu nun dünyadaki kolonisidir fakat farkli nedenlerden Mu ile atlantis savasir ve iste o zmanın kıyameti kopar Atlantisten kacanlarda ilerde Keltler olur .................yakın arkadasimin dedigine göre ise .. merlin fln.. hepsi atlantis kackinlaridir bunlar fantastikte olsa tarihtir kabullenmesekte gercektir..
bence.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...