Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 off ya.. lamer değlim bunu diyenler utansın :grr:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 gr değil hr :P[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 e be kardeşim sende zoen laram varmış madem ne die çalıştırmıosun kessin adamın işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 o wallpaperdaki çene mi yoksa baska bişi mi?[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Size 50 kez soyledim Zonealarm turu programlar bosuna. Bu tur programlar makinanizda bir backdoor varmis gibi gosterip milletin size saldirmasina yol acar, sonra da saldiran kisiyi bloklayarak sanki bir ise yariyormus gibi gozukur, sizde sanarsinz ki dakikada 100 kisi sizin bilgisayariniza girmeye calisiyor. Yani aslinda ilk provoke edip sonra durduruyor, sizde gidip satin aliyorsunuz kefal gibi. ( Turkler degil ama yabancilar oyle ) Biz arkadaslarla bizzat denedik, backdoor programlarindan belli ip araliklarini search ettirerek icinde backdoor bulunan bilgisayarlari saptayabiliyorsunuz. Iste zonealarm calisirken o listede sizin bilgisayar da cikiyor, sanki kuruluymus gibi. Yani bunlar hep aldatmaca , para tuzagi, yuklemeyin boyle seyleri basiniza is acabilir , hic hic olmadi lag yapar bosu bosuna millet size ping atar. Ben 7 senedir bilgisayar kullaniyorum ne zonealarm kurdum ne baska birsey, hicbir zaman da hacklenmedim. Tanimadiginiz kisilerden dosya almadikca da ne virus bulasir ne de hacklenirsiniz. Kazaa ya dikkat edin yanliz cok virus var orda. lol konudan konuya atladim ama sonucta arkadasa bulasan adam da zonealarmin provokesi sonucunda sisteminin bir acigini yakalamistir.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Firewall supheli portlari dinledigi ve scannera bir tepki verdigi icin port acikmis gibi gorunur, biseye yaramis gibi gozukmek icin degil. Tam tersine dogru ayarlarla trojanli bilgisayara bile sokmayabilir adami. Ama bilmediginiz dosyalari acmayarak, veya en fazla saglam bir antivirus programi kullanarak firewall vs kullanmamak en iyisi tabi gene.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 şu wallpaper ı tam görsek ahah[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yollıyımmı istiyorsanız :) ama şaşıracaksınız :) zonealarm bişi yapmaz çünkü dosyayı ben alıp kurdum.. alın adres ve resim:Resimin bulundugu site[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hueauhe aşmış bişiy nası badiye benzetmişim püh bana[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 vallaği dedim şaşıracaksınız fln diye ama çok şirin dinlendirici demi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Simdi soyle soyliyim bu tur tipler herzaman varir ve olucakdir, belli bir asamadan sonra evrim gecirip neden boyle bos seyler yaptigini zamanla anlar anca tabi burda komik olan senin tanimadigin etmedigin birinden dosya alman ve arka plandaki zone alarm zonealarm gereksiz kullanisiz ise yaramayan bir programdir The Cleaneri indirip kullanmani tavsiye ederim makinenide surekli kontol etmesini sagla zone alarm gibi gereksiz bir programdanda hemen kurtul Illa Bir Firewall kullanacagim diyorsan tavsiyem Norton Personal Firewalldur.[hline]It's Good to be Bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 zone alarm birşey yapmaz diyorumya dosyayı indirip kurdum evet cleaner iyi işe yaradı temizledi :) neyse :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Chip gibi dergiler neden Zone Alarmı öneriyor anlamadım bir işe yaramıyorsa?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 orclord un kendi resmi o :)[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: orc_lord, 03 July 2003 19:03 tarihinde demiş ki: zone alarm birşey yapmaz diyorumya dosyayı indirip kurdum evet cleaner iyi işe yaradı temizledi :) neyse :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* yaa. olm adam la muhabbeti kurmustun ne guzel lamer bi ark işte konuşurdunuz :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bu arada benım yigene benziyor :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar