sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Abi süper.. Harika! Diyecek laf bulamıyorum.. Bari bunu erkek yapın, benim gelecekteki olacak kızıma ayarlayalım hemen.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla simdi gordum tebrikler 11, 11, 11, 11 :tup: :tebrikz:[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler absolut allah analı babalı büyütsün bu arada turbo absolut yada 2xbaba pati iyidir=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İnşallah sağlıklı doğar, inşallah anasına,babasına, vatanına hayırlı bir evlat olur. Allah yavrucağızı "Size anne diyebilir miyim?"lerden, semra teyzelerden, lamerden uzak tutsun, bahtı şen olsun. (Amin)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kesinlikle katılmaktayım gerçi 14 ay biraz fazla erken olmuş bence, ikiz gibi büyüyecekler(bunun +sı ve -si var tabii) tabii bu saatten sonra birşey değiştirilmez zaten:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Herkese tekrar tekrar teşekkürler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hehe tebrikler abso baba :D işallah saglıklı olur...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Oy Oy en son Mujdem var topicinde ooooo tebrik ederim diyordum sımdı 2. bebek ıcın dıyorum Tebrık ederım efenım. Ciddi bir hız soz konusu :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Baba patiyi değiştirelim Hızlı Baba Pati diye...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [Bu mesaj Joe tarafından 08 Ocak 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 onların ikisi de doğuştan pati:D darısı başımıza diyecem ama dur bakalım:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
magecy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tebrikler[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 çok sefindim :) allah analı babalı büyütsün[signature][hline]Fire in the Darkness...
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ayip oldu biraz galiba ama üniye pcyi tasiyamadiim icin final haftasina denk gelmis topic tebrik edememisim simdi gordum Tebikler Absolut allah anali babali buyutsün..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Teşekkürler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
avp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benimde 7,5 aylik bi kardeşim far =) bebeqlere hiç yaklaşmayan ben şimdi tapiorumm böle baba olan arkadaslarimi filam görüncede acaip mutlu oluyorum paticik'dede böle mutluluklari tekrar tekrar yaşiyan arklari görmekte ayri bir mutluluk veriyor tabi tebrikler efenim (tez zamanda bende eflencem )[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hayirli olsun. saglikli mutlu buyusunler isallah[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Gryphon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tamamını okumadım ama bi kaç yorumda demişler aralarında yaş farkı olmaması iyi..bence aksine kötü! benimle abimin arasında 3 yaş fark var..küçükken hep kavga ederdik.her allahın günü kavga..şimdi birbirimize çok destek ooluyoz o başka
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oh tebrikler :) 3 yapma dıyenlerı kınıyorum ben 3. cocugum 2 de bıraksalardı bızımkıler nerelerde olurdum ben sımdı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tebrikler.. :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137)
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 SUPER! insallak saglikli olsun, mutlu olsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Insallah erkek olurda gelecekteki veliaht moderatorumuz olur.. "Absolut Jr" ismiyle ;)[signature][hline]a.k.a Drunken
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 EVEEEEETTT efendimmm cinsiyetimiz belli oldu. Evdeki tek Prens olmaya devam edeceğim :) 2 kız babası olacak olmanın ağırlığını şimdiden hissediyor insan :) Şu an 4 aylık oldu yaklaşık. Ağustos başı hayırlısı ile doğacak kızımız. Duru doğal olarak başına neler gelecek henüz bilmiyor ama kıllanıyor bence. Yani durduk yerde annesinin karnını "bebek cici cici" diye sevdiriyoruz hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 2 kız babası olmak zor olsa gerek, bi yandan hayırlısı olsun diyor bir yandan da kızların büyüdükçe daha dikkatli olmanı diliyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!
Öne çıkan mesajlar