Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi süper.. Harika!

Diyecek laf bulamıyorum.. Bari bunu erkek yapın, benim gelecekteki olacak kızıma ayarlayalım hemen.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
tebrikler absolut
allah analı babalı büyütsün
bu arada turbo absolut yada 2xbaba pati iyidir=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
İnşallah sağlıklı doğar, inşallah anasına,babasına, vatanına hayırlı bir evlat olur. Allah yavrucağızı "Size anne diyebilir miyim?"lerden, semra teyzelerden, lamerden uzak tutsun, bahtı şen olsun.

(Amin)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
Oy Oy en son Mujdem var topicinde ooooo tebrik ederim diyordum sımdı
2. bebek ıcın dıyorum

Tebrık ederım efenım.

Ciddi bir hız soz konusu :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Baba patiyi değiştirelim Hızlı Baba Pati diye...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...

[Bu mesaj Joe tarafından 08 Ocak 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ayip oldu biraz galiba ama üniye pcyi tasiyamadiim icin final haftasina denk gelmis topic tebrik edememisim simdi gordum Tebikler Absolut allah anali babali buyutsün..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
benimde 7,5 aylik bi kardeşim far =) bebeqlere hiç yaklaşmayan ben şimdi tapiorumm böle baba olan arkadaslarimi filam görüncede acaip mutlu oluyorum paticik'dede böle mutluluklari tekrar tekrar yaşiyan arklari görmekte ayri bir mutluluk veriyor tabi tebrikler efenim (tez zamanda bende eflencem )[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
Mesaj tarihi:
tamamını okumadım ama bi kaç yorumda demişler aralarında yaş farkı olmaması iyi..bence aksine kötü! benimle abimin arasında 3 yaş fark var..küçükken hep kavga ederdik.her allahın günü kavga..şimdi birbirimize çok destek ooluyoz o başka
Mesaj tarihi:
oh tebrikler :)
3 yapma dıyenlerı kınıyorum ben 3. cocugum 2 de bıraksalardı bızımkıler nerelerde olurdum ben sımdı :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
EVEEEEETTT efendimmm cinsiyetimiz belli oldu. Evdeki tek Prens olmaya devam edeceğim :)
2 kız babası olacak olmanın ağırlığını şimdiden hissediyor insan :) Şu an 4 aylık oldu yaklaşık. Ağustos başı hayırlısı ile doğacak kızımız. Duru doğal olarak başına neler gelecek henüz bilmiyor ama kıllanıyor bence. Yani durduk yerde annesinin karnını "bebek cici cici" diye sevdiriyoruz hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
  • Yeni Oluştur...