zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 "Dragon Ball ......." Nedir bu Z Zeromu?[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hayır Zoro ehehe[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 her yerde Z diye geçiyor... ben de bilmiyorum ne olduğunu :) ama Dragonball GT'deki GT mesela grand tour demek.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Z.. Bildiğim kadarıyla belli bir anlam yok, sonradan bişiler bulmadılarsa tabi.. Serinin çıktığı zamanlar Dragonball'dan farkı olsun diye sonuna koyulmuş okuduğum kadarıyla.. Bir de alfabenin son harfi diye son seri anlamında..Gerçi sonradan yoğun istek üzerine GT çıktı..[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 z de songoku nun deddesi falan da war.[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Z aslında Z kılıcıyla ilgili birşey ve Japonca bir kelimeden geliyor da olabilir, Zen gibi ?[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Z kılıcıyla alakası olduğunu sanmıyorum.. Sonuçta kılıç buu saganın sadece bir parçası.. Japonca kelimeden geliyor mu bilmiyorum ama Japon alfabesinin son harfinin başlangıc sesiymiş.. Diğer mesajda anlatmıştım alfabe olayını[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 olabilir tabi.[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar