Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kalsın katil oluyordum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dershaneden çıkıp eve kadar yürüdüm...binaya girene kadar herşey doğaldı..binaya girdim neyse..asansöre baktım 4. katın ışığı sönmüştü..5. kata doğru gidiyordu..sinirle bir anda tuşa bastım...

ve olan o anda oldu...asansör meşgul haldeyken aşağı inmeye başladı...işin garibi zemin kata vardığında aynen yukarı çıktı...5. kat-zemin kata arasında gidip gelmeye başladı...içinde yaşlı bir kadın vardı...ölüyorum imdat kurtarın beni vs. diye bağırıyordu...ulan nasıl yusuf..ben üst kata doğru fırladım..ben 5. kata vardığımda kadın 6. turunu atıyordu herhalde..ilk başlarda zemin katta kapıyı açmak için zorladım....

neyse baktım durucak gibi deil kadında iyice fenalaşıyor..koştum kahveye bizim kapıcıyı kaptım geldim..gelene kadar kadın 15. turlara koşmuştu sanırım..

neyse bir anda asansörün elektriklerinimi kesti ne yaptı durdurmayı başardı...kadın indi...bana teşekkür felan ediyor...meğer benim suçum değilmiş...kadın çok sert basmış ve 5. kat tuşu takılı kalmış..zemin kata inmesinin sebebi benim tuşa basışım değilmiş...

abi ne tırstım ya...az kalsın kadın ölüyordu...bak ya bizim asansörden tırsar oldum :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
ahha garip bi deneyim olmuştur teyze için kolay kolay ölmzedide yaşattığı stres yeter sanırım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
neresi ilginç ki amortisör hesabı asansöründe zemininde koruma amaçlı yaylar var yani[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
  • Admin
Mesaj tarihi:
bana cocukken olmuştu
bir numara öğrenmiştim
asansörün tusuna sürekli basıp çektiginde 5 sn sonra ısıklar yanıp yanıp sönüyordu böyle disko havası oluyordu içeride
arklarla bindik
bakın size ne göstericem dedim
basıp basıp cekiyom tuşa
birde hızlıca yapıyorum ki kesin olsun patlamayım sonr alay ederler diye..

basarken içinde kaldı tuş ehu
8. kata cıktık kapı acılmıyo
hoop söndü ışık
aşadan bastılar
zemine in
gene yukarı
derken bagırdık bi arkadaşa
cocuk da zamanın profesörü ehu asansöri açmayı biliyo
aldı tornavidayı delige soktu biz kata gelince de durdurdu ve çıktıydık
sonra kahraman ilan ettik elemanı :)
yaş sanırım 12-13[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 04 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
neresi ilginç ki amortisör hesabı asansöründe zemininde koruma amaçlı yaylar var yani

valla bizim asansörü görsen...yayları geç doğru düzgün kabini yok...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
teyxe gidiyomuş az kaldı.. geçmiş olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
lan bi tek bana mı komik geldi? piskolojim mi bozuk lan ahuhauhuahu koptum ama okurken...

yok ben de yarildim, hatta diger odadan kardesimi cagirdim okumasi icin. Güldüm ama benim de felaket asansör korkum vardir, başıma gelmez inşallah. 12. katta bizim ev, asansörsüz de inip çıkamam ki.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
abi kadın ay ay ay diye bağırınca ben içerde birine tecavüz ediyorlar sandım...meğer kadın fenalık geçiriyormuş...bir anda kapıya saldırdım zaten tecavüz gelince aklıma...neyse.. ulan bak sinireim bozuldu meauheua :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
Hahaha
Katil asansör diye bi film vardı o geldi aklıma :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

• Yeni Oluştur...