Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dershaneden çıkıp eve kadar yürüdüm...binaya girene kadar herşey doğaldı..binaya girdim neyse..asansöre baktım 4. katın ışığı sönmüştü..5. kata doğru gidiyordu..sinirle bir anda tuşa bastım... ve olan o anda oldu...asansör meşgul haldeyken aşağı inmeye başladı...işin garibi zemin kata vardığında aynen yukarı çıktı...5. kat-zemin kata arasında gidip gelmeye başladı...içinde yaşlı bir kadın vardı...ölüyorum imdat kurtarın beni vs. diye bağırıyordu...ulan nasıl yusuf..ben üst kata doğru fırladım..ben 5. kata vardığımda kadın 6. turunu atıyordu herhalde..ilk başlarda zemin katta kapıyı açmak için zorladım.... neyse baktım durucak gibi deil kadında iyice fenalaşıyor..koştum kahveye bizim kapıcıyı kaptım geldim..gelene kadar kadın 15. turlara koşmuştu sanırım.. neyse bir anda asansörün elektriklerinimi kesti ne yaptı durdurmayı başardı...kadın indi...bana teşekkür felan ediyor...meğer benim suçum değilmiş...kadın çok sert basmış ve 5. kat tuşu takılı kalmış..zemin kata inmesinin sebebi benim tuşa basışım değilmiş... abi ne tırstım ya...az kalsın kadın ölüyordu...bak ya bizim asansörden tırsar oldum :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kadın ancak açlıktan ölürdü o asansörün icinde.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gecmis olsunn harbiden zor bi tirsaklik durumu:)sukredelim teyzenin olusunu gormedin ozaman dahada bii tirsardinn h[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
555 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 merdivenden in çık spor olur..ilginç bi olaymış ayrıca gidip gelmesi asansörün.[signature][hline]la petite ezique
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahha garip bi deneyim olmuştur teyze için kolay kolay ölmzedide yaşattığı stres yeter sanırım[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence havasızlıkdan ölebilüüüdüü..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 neresi ilginç ki amortisör hesabı asansöründe zemininde koruma amaçlı yaylar var yani[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bana cocukken olmuştu bir numara öğrenmiştim asansörün tusuna sürekli basıp çektiginde 5 sn sonra ısıklar yanıp yanıp sönüyordu böyle disko havası oluyordu içeride arklarla bindik bakın size ne göstericem dedim basıp basıp cekiyom tuşa birde hızlıca yapıyorum ki kesin olsun patlamayım sonr alay ederler diye.. basarken içinde kaldı tuş ehu 8. kata cıktık kapı acılmıyo hoop söndü ışık aşadan bastılar zemine in gene yukarı derken bagırdık bi arkadaşa cocuk da zamanın profesörü ehu asansöri açmayı biliyo aldı tornavidayı delige soktu biz kata gelince de durdurdu ve çıktıydık sonra kahraman ilan ettik elemanı :) yaş sanırım 12-13[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kazara olume sebebiyet vermekten yatardin bi kac sene icerde.[signature][hline]TOiO
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Aegean, 04 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: neresi ilginç ki amortisör hesabı asansöründe zemininde koruma amaçlı yaylar var yani valla bizim asansörü görsen...yayları geç doğru düzgün kabini yok...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçmiş olsun[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 teyxe gidiyomuş az kaldı.. geçmiş olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lan bi tek bana mı komik geldi? piskolojim mi bozuk lan ahuhauhuahu koptum ama okurken...[signature][hline]These open doors...
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Ferrero, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: lan bi tek bana mı komik geldi? piskolojim mi bozuk lan ahuhauhuahu koptum ama okurken... yok ben de yarildim, hatta diger odadan kardesimi cagirdim okumasi icin. Güldüm ama benim de felaket asansör korkum vardir, başıma gelmez inşallah. 12. katta bizim ev, asansörsüz de inip çıkamam ki.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi kadın ay ay ay diye bağırınca ben içerde birine tecavüz ediyorlar sandım...meğer kadın fenalık geçiriyormuş...bir anda kapıya saldırdım zaten tecavüz gelince aklıma...neyse.. ulan bak sinireim bozuldu meauheua :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahah asansör tuşuna basarak katil olmak ilginç =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hahaha Katil asansör diye bi film vardı o geldi aklıma :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Öne çıkan mesajlar