_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Nereyi, nasıl düzeltmeme gerekiyor... Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hiçbiyeri düzeltmicen düzeltilcek bişi yok. böle bişinin sphereda mümkün olmaması lazım. itemla fln da olmas[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Böyle birşeyle hiç karşılaşmadım , ölen playerın macro ayarlarinda , client veya verdatasinda sorun olabilir[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hayır sanırım anlatamadım Playerlar ölünce Sadece War modda kalacaklar peace moda geçemeyecekler... Veya Ölü Peace moddan yell yapamıcak 2 alternatiften birini yapmaya çalıştım saatlerdir kasıom banamısın demio :D Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hmm anladım sorunu şimdi , Tam emin olmamakla beraber on=@talk if Return 1 , tabi talk triggerı varmı emin değilim de buna benzer bir şeyler mutlaka vardır , dene :)[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Flag kontrolu yapıp eğer war modda değilse war moda geç yapabilirsin. Ölüm halinde bir memory item equip edilir. Her sn flag kontrolü yapar. Eğer war modda değilse war moda sokar. Reslenince bu item remove olur. Peki bu yell olayından kaçmak için böyle bir memory item kullanmak güzel bir metod mu? Bak orası tartışılır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: TheDarkOne, 02 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: hmm anladım sorunu şimdi , Tam emin olmamakla beraber on=@talk if Return 1 , tabi talk triggerı varmı emin değilim de buna benzer bir şeyler mutlaka vardır , dene :)[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards MASDUASUDAHS YOK OLM Öle bişi :D huashasf on talk :D[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 03 July 2003 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: GE-TA, 03 July 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Peki bu yell olayından kaçmak için böyle bir memory item kullanmak güzel bir metod mu? Bak orası tartışılır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Napmamamı önerirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 03 July 2003 11:09 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 03 July 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Peki bu yell olayından kaçmak için böyle bir memory item kullanmak güzel bir metod mu? Bak orası tartışılır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Napmamamı önerirsin ? öle olmaz adam her saniye bi peace bi wara geçer feci lag olur etrafta[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Lancelot, kod kendi içinde sonsuz döngüde. Benim asıl takıldığım nokta bu. Loop'u yeri geldiğinde durduramazsan başka sorunlar çıkarabilir. Yell'i kaldırmak için değer mi bilmiyorum. Tartışılır ile kast ettiğim buydu. Server'e yapacağı yük de ikinci planda. Gerçi çok şey yapmıyor ama o az şeyi her sn, her ölü için yapıyor. Bana bırak "yellensin" oyuncular dedirtiyor tüm bunlar. :) ps: Ha aklıma gelmişken reskill sorunuda yaşatabilir bu kod.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ne dandik emulatör bu :) walla wolfpack rulles ama scpleri kolay olmuo... oturup kendim yazmaya başlıcam bi emulatör har har har... öle oluncada sprit speaking in işlevi kalkıo çok kullanılan bi skill değil ama olsun maksat ortamı dahada güsseleştirmek... Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Kucuk bir scriptle halledebilirsin bunu. Zaman yok uzun sekilde yazam1cam mant11n1 solim: if c_man_ghost ve peace modunda ise war moduna gecsin elseif c_woman_ghost ve peace modunda ise war moduna gecsin endif return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hmms olmadı...[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Scripti buraya kopyalarsan hatan1n nerde olduunu bulurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Oldugunde item equip ettir. timer durmadan yinelesin. kontrol icin her timerda Eger IF !(&statf_war) gibi yapabilirsin[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar