Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardtop nasi cikar?

Dela

Öne çıkan mesajlar

simdi bizim bi benim abim olacak yasta land rover serie 3'umuz var. defenderin bi eski modeli falan.

neyse bu aletin ruhsatinda hardtop ibaresi var ve the o.c.'de ilk bolumlerde sari bi defender var ustu acik. simdi bunun ustunu actirsak, hardtopi neree koycaz, cikardik koyucak yer nasi bisey olmali. kaca cikartirlar sanayide falan filan.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

Hardtop olabiliyorsa klips vb. gibi kilitleri olmalı, oradan çıkarabilirsiniz tabi öyle bir üstlüğü 5 kişi falan dikkatli şekilde çıkarmanız lazım. Durması için sığacak bir depo yeterli olacaktır. Tavsiyem onu sarabilecek bir bez (mesela arabaları örtmek için kullanılan gibi. ) Onun için sanayiye gerek yok, yardımcı olacak adam bul yeter. :)

[Bu mesaj Mino tarafından 04 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

moruk klipsleri var onun o şekilde çıkıyor
ruhsatta terioslara bile hardtop yazdırabiliosun
ona fazla güvenme ama
maslak sanayide land rover cı var bitane yetkili servis bi danış[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

Dela kastırmazsa bir Land Rover servis bulun size 3 dkda söksünler hard topu. Normalde gövdeye bağlantı noktaları var, bazıları anahtarlı bazıları değil hardtoplarda. 3 kişilik bir ekip değilseniz denemeyin sakatlık çıkabilir.

Kaldırmak için sığacak bir yer bulunaa, nemsiz ve kuru olaaa, çaput bezine sarılaaa, üstüne bir şey konmayaaa[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arabayı görmeden bilemem ama, misal Suzukilerde, hardtop söküldü mü rollbar ayrıca takılıyor diye bilmekteyim, sizinkinde de belki öyledir.

Sen bence işi garantiye al, bir Land Rover servise sor Dela.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...