Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 simdi bizim bi benim abim olacak yasta land rover serie 3'umuz var. defenderin bi eski modeli falan. neyse bu aletin ruhsatinda hardtop ibaresi var ve the o.c.'de ilk bolumlerde sari bi defender var ustu acik. simdi bunun ustunu actirsak, hardtopi neree koycaz, cikardik koyucak yer nasi bisey olmali. kaca cikartirlar sanayide falan filan.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hardtop olabiliyorsa klips vb. gibi kilitleri olmalı, oradan çıkarabilirsiniz tabi öyle bir üstlüğü 5 kişi falan dikkatli şekilde çıkarmanız lazım. Durması için sığacak bir depo yeterli olacaktır. Tavsiyem onu sarabilecek bir bez (mesela arabaları örtmek için kullanılan gibi. ) Onun için sanayiye gerek yok, yardımcı olacak adam bul yeter. :) [Bu mesaj Mino tarafından 04 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mino haklı klipsleri olmalı...[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 moruk klipsleri var onun o şekilde çıkıyor ruhsatta terioslara bile hardtop yazdırabiliosun ona fazla güvenme ama maslak sanayide land rover cı var bitane yetkili servis bi danış[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dela kastırmazsa bir Land Rover servis bulun size 3 dkda söksünler hard topu. Normalde gövdeye bağlantı noktaları var, bazıları anahtarlı bazıları değil hardtoplarda. 3 kişilik bir ekip değilseniz denemeyin sakatlık çıkabilir. Kaldırmak için sığacak bir yer bulunaa, nemsiz ve kuru olaaa, çaput bezine sarılaaa, üstüne bir şey konmayaaa[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 amma mesakatliymis be. peki oldu da takla makla attik arabayla, hani olcagindan degil de, roll bari falan var midir altinda?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zannetmiyorum açıkcası Yinede Allah korusun[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arabayı görmeden bilemem ama, misal Suzukilerde, hardtop söküldü mü rollbar ayrıca takılıyor diye bilmekteyim, sizinkinde de belki öyledir. Sen bence işi garantiye al, bir Land Rover servise sor Dela.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eh zaten bi resim koyman gerek bu topic için be dela daha görsel olsun da bişiler üretelim fln :) ama rollbar olmadan üstü söktügünde takla atarsan ne şehitti ne gazi title i ayarlarım sana[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar