aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 basina boyle bisey gelen var mi benden baska?durup duruken alet yeni restart yapiyo ya da donuyo. sebebi ne olabilir?bilen varsa caresi nedir? beyin firtinasi yapalim bu sorunu yasayan herkese yardim olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benım ılk defa dun 2 kere oldu bugun olmadı daha mavı ekran cıktı ve oyle salıselık ve hemen restart attı kendı kendıne[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ve sanırım tam hatırlamıyorum ama 2 sındede bı vıdeo ya cıft tıkladıgımda olmustu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ısınma gibi sanki sorun?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 isinma sorunu varda, eskiden kapanirdi. bu huylari yeni yeni cikti...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 web sitesinden customer supportuna sorarsan daha cabuk cevap alabilirsin ya elektrik aksamiyla yada isinmayla ilgili bi sorun muhtemelen[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hic aklima gelmemisti sitesi saol yesil marsli... formatci zihniyete hayir![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 02 Ağustos 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 onun üzerinde yüklü gelen güç yönetimi diye bir program var sağ aşada pili mili gösteiroyr. oradan fan ayarını performansa getirin birde öyle deneyin belki ısınıyordur cidden[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 3 tane toshiba laptop um var eski olan dısında sorun cıkartmadılar 1 yıldır. ı ıh yani. türleri : omnibook 5 yıllık setelline 1 yıllık tecra 1 yıllık her zaman bakım isterler. sen bi baktırt bence.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Isınma sorunu farklı sekilde cıkıyor olabilir ortaya. Format cek diyenlerde bukadar düz mantık nereye kadar diyorum.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 max perform da cooling method, valla kislari soba yakmasam bu aletle isinirim. baska cozum yok mudur bunu sogutmak icin? buzdolabinda kullansam firincilar gibi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 garanti kapsamında ise yetkili servise başvurmanı öneririm. toshiba'yı seçmenin en önemli nedenlerinden biride bir marka olması ve verecekleri hizmet olsa gerek ;)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: garanti kapsamında ise yetkili servise başvurmanı öneririm. toshiba'yı seçmenin en önemli nedenlerinden biride bir marka olması ve verecekleri hizmet olsa gerek ;) öyle demişsin ama bendede Toshiba notebook var malesef hiç memnun kalmadım. Servis tam bir rezalet adamı nasıl soyarız diye bakıyor. Pil ve cd-rom bozulmasıyla beni ayrı bir memnun etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Toshiba satellite kullanırken bendede arasıra mavi ekran verip restart attığı oluyordu.[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 toshiba satellite kullanıyorum bende surekli kapanmaya baslamıstı bende fanı temizletmeden once altına sigara paketleri doşemek suretiyle hava sirkulasyonunun daha sağlıklı gerçekleşmesini sağlıyordum.şöyle: şimdi fanı temizlettim ve kapanmıyo[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Fanı ne kadar sıklıkla temizletmek lazım? İlla servisi mi yapiyor? Benim donma sorunum olmadı ama windows çok geç açılıyor artık, sanki pentium2... Servise format da mı attırsam?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sen sigara paketi koymussun, ben k'nexlerle platform yaptim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar