Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toshiba laptop zamansiz donma ve restart sorunu

aquila

Öne çıkan mesajlar

basina boyle bisey gelen var mi benden baska?durup duruken alet yeni restart yapiyo ya da donuyo. sebebi ne olabilir?bilen varsa caresi nedir?

beyin firtinasi yapalim bu sorunu yasayan herkese yardim olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
garanti kapsamında ise yetkili servise başvurmanı öneririm. toshiba'yı seçmenin en önemli nedenlerinden biride bir marka olması ve verecekleri hizmet olsa gerek ;)

öyle demişsin ama bendede Toshiba notebook var malesef hiç memnun kalmadım. Servis tam bir rezalet adamı nasıl soyarız diye bakıyor. Pil ve cd-rom bozulmasıyla beni ayrı bir memnun etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba satellite kullanıyorum bende surekli kapanmaya baslamıstı bende fanı temizletmeden once altına sigara paketleri doşemek suretiyle hava sirkulasyonunun daha sağlıklı gerçekleşmesini sağlıyordum.şöyle:

şimdi fanı temizlettim ve kapanmıyo[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

Sosyal ağlarda paylaş

Fanı ne kadar sıklıkla temizletmek lazım? İlla servisi mi yapiyor? Benim donma sorunum olmadı ama windows çok geç açılıyor artık, sanki pentium2... Servise format da mı attırsam?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...