Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu aralar biraz para biriktirebilmek amacıyla gözbebeğim camel soft tan vazgeçmek durumunda kaldım. yalnızca nikotin ihtiyacını gidermek için ucuz bi sigara alırım diyodum ve farkettim ki viceroy hala 1.50 ytl imiş bende alayım dedim cok içmem zaten dedim. ama bi kaç gündür arkadaşlarla muhabbet halindeyken dönen aman olum para biriktircem diye ölme geyikleri biraz gözümü korkuttu desem yalan olmaz. Cok da merak ettim onca sigaranın hepsine zam gelmiş bi viceroy a gelmemiş. Neden böyle bir durum söz konusudur acaba? ps. pok için, içmeyin şu meredi vs vs şeklinde yorumlar gelmezse sevinirim. seçim meselesi yani sonuçta[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 04 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 alla alla bn geldi die biliorm yaa. hmm...[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 en igrenci oldugundan musterilerini tamamen kaybetmek istememislerdir.[signature][hline]TOiO
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tadı mı deniyo artık işte her ne deniyorsa hoşuna gidiyosa sorun yok sonuçta pahalı olan daha zararsız değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 marlboro light. , vinceroy'dan daha zararlı euheuhe. çünkü tadını yumusatmak için envai çeşit zehirli katkı maddesi kullanıyolar. tey tey tey..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 firma indirim yapmıştır belki yeni vergiyle yada fiyetle artık neyse bi fark olmasın diye promosyon amaçlı yane[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: en igrenci oldugundan musterilerini tamamen kaybetmek istememislerdir. banada oyle geldi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: ozkolous, 04 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki: firma indirim yapmıştır belki yeni vergiyle yada fiyetle artık neyse bi fark olmasın diye promosyon amaçlı yane evet fiyatı düşürdüler yani zam gelmese 1 ytl olcekti[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Atların yemediklerini sarıp sigara yapıyorlar da, o yüzden vergi yükü binmemiştir =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hakkaten o derece kötü bi sigara[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: en igrenci oldugundan musterilerini tamamen kaybetmek istememislerdir. :D:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zaten satılmıyo diye zam yapmak istememişlerdir alanlarıda kaçırmamk için.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 okadra kotu mu ya!! merak ettim[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi kötü demeyin şuna ya kötüdende iğrenç bir sigara[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Öne çıkan mesajlar