BlueIce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Arkadaşlar elimde test amaçlı sunucu açmaya yeterli olabilecek kaynak var.( Şimdilik 100 kullanıcı limitli olacak bir sunucu düşünüyorum. ) Buralarda kullanılabilecek scriptler ve tam worldler hazırlamış birçok kişinin üzülerek emeklerini host edememekten dolayı boşa gittiğini gördüm böyle bir arkadaşa yardımcı olabbilirim host etme konusunda .ü Buradan Özel msg yoluyla yada ICQ dan bana ulaşabilirsiniz : 212488(prion)[hline] [Bu mesaj BlueIce tarafından 03 July 2003 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ICQ na dikkat et , mesajdan çökmesin Pri :)[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 :)) bişi olmaz ben ne icqlar harcadım contact list büyük olduğundan dolayı :) açamıyorum şuan ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Farkettim , mesaj attım hahah , çökmüş bile bak :)[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueIce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ehu yoqmu kimse :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar