CapN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Darkmoon Card: Blue Dragon Bu trinketi almam için Beasts Deck'e ihtiyacım varmış. Kartları tamamladım ve elimde şuan Beasts Deck mevcut fakat bunu nasıl trinket'a çeviriceğimi anlayamadım. Ingilizce kaynak vermezseniz sevimirim :) Edit:Birde Trinket'ın özelliği bu 2% chance on successful spellcast to allow 100% of your Mana regeneration to continue while casting for 15 sec. Bazı forumlarda Hunter için denmiş ben Priest charda kullanmayı düşünüyorum. Iyı bir seçenek olurmu yoksa daha iyileri mevcutmu ? [signature][hline]Capn - 60 Undead Priest [Bu mesaj CapN tarafından 04 Ağustos 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darkmoon faire gitmen lazim bildigim kadariyla. belirli bi yerleri yok dolasiyolar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 trinket için verdiğin linkte zaten cevap yazıyor arkadaşım :) kartları topladığında birinin üstüne sağ tıkla, trinket olacaktır denmiş.. umarım olur :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1 Kartların birine tıklayınca sana tek bir kart veriyor ama trinket olmuyor :) 2 Anlayabilseydim deli değilim zaten böyle bir topic açmazdım :) 3 Yazımın sonuna çok güzel bir uyarı yaptım "Ingilizce kaynak vermezseniz sevinirim" 4 Yinede teşekkürler :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darkmoon faerie beklemen gerekiyor sanırım.ne zaman geleceğini bilmiyorum ama şehirlerde anons falan yapılcakmış anlarsın geldiğinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 darkmoon faerie sabi bisi deil ya sehir sehir dolasıyo diye biliyorum yukarda bi yerde benima ctıgım patch notes topic olcak roda darkmoonun acıkllamasıda olcaktı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: CapN, 04 Ağustos 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Bazı forumlarda Hunter için denmiş bu ne ya dalga geçer gibi herşeyde hunter staff of dominice buna bile for hunters yazmışlardı thotta inanmayın böle şeylere yok hunter silahı falan[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Belt of the Archmage i okuyun bir de o zaman hunter item icin : ) Bu arada, cok güzel trinket gercekten[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 daha gelmededi darkmoon olayı 1.7 de gelicek ve sehır sehır dolasıcak yanı su an tamamlasanızda bıse olmuo bu arada totally hunter weapon geyıgını cıddıye almayn abarttılar artık epıc cloth helm lere falan bıle hunter weapon demeye basladılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Nasıl gelmedi darkmoon olayı 1.6 patch notta, wow resmi sitesinde basbas bağırıyo Darkmoon diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 card lar geldı dıye bas bas bagırıodur adamlar sehirleri gezmeye falan baslamadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şehirlerde anonslar olucakmış, ama karnavalın kendisi mulgore'da (yapılacak yer belli zaten yer şeklinden TB'nin altında hemen), ve bildiğim kadarıyla Elwyn forest'te olucakmış..ben son partchle geldi diye biliyodum ama..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar